Çözüldü✓ G29 10k satsam iyi midir?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
743
SELAMÜN ALEYKÜM
uzun zamandır yenı sete gecmek ıstıyordum sonunda sınıf arkadasım ıle laf arasında 10k alırım dedı oyle laf olsun dıyemı dedı cıddımı anlamadım pek ama eger cıddıyse 10k satsam iyimidr.vatandan alınma 1 yıla yakın sanırım garantı var.(vıtes harıc)

Son düzenleme:
iyidir çıkar elden gitsin

pxn vd4 almak ıstıyordum 21 k cıktı 24k olmus 1 ay daha bekleyene kadar yukselırmıkı acaba fıyatı bıde dıreksıyonsuz kalmim 😅
olmadı v10 filan alırsın 29 dan iyidir kral.

olmadı v10 filan alırsın 29 dan iyidir kral.
v10 dıreksıyonu cok kucuk bıde altı cok kesık o yuzden almak ıstemıyorum o modelı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bıde bu pedalları stand olmadan kullanabılırmıyım vd4 deki.

Eğer sadece direksiyon ve pedal ise satılabilir bir teklif. Ama içerisinde vites de varsa 12.000 TL civarına satmaya çalış.

SELAMÜN ALEYKÜM
uzun zamandır yenı sete gecmek ıstıyordum sonunda sınıf arkadasım ıle laf arasında 10k alırım dedı oyle laf olsun dıyemı dedı cıddımı anlamadım pek ama eger cıddıyse 10k satsam iyimidr.vatandan alınma 1 yıla yakın sanırım garantı var.(vıtes harıc)
Usta ikinci eli shifterle Maks 8.5k ya satıyorlar çok iyi fiyat 10k satmicaksan soyle ben satayım 😂

Usta ikinci eli shifterle Maks 8.5k ya satıyorlar çok iyi fiyat 10k satmicaksan soyle ben satayım 😂
laf olsn dıyemı soyledı cıddımı anlamadımkı pek bı sorcam yıne.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,535
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri