Neler Yeni

Öneri G29 ikinci el almak mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz poyraz
Bütçe
4500
Ben direksiyon seti almak istiyorum.İlk önce aklımda rampage v902 vardı ama çok şikayet görünce kararım logitech g29 a döndü.Sizce sıfır v902mi ikinci el g29 mu?

Bütçem:4500 TL

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
G29'u test etmeniz lazım çarkları ne durumda, ölü noktası oluşmuş mu? Kulakçıklarına hasar verilmiş mi? Tuşlarına zarar verilmiş mi? Pedal setinde kör nokta, yay sıkıntısı oluşmuş mu bunları kontrol etmeniz lazım? Eğer bir sorun yoksa alınır kılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz poyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G29'u test etmeniz lazım çarkları ne durumda, ölü noktası oluşmuş mu? Kulakçıklarına hasar verilmiş mi? Tuşlarına zarar verilmiş mi? Pedal setinde kör nokta, yay sıkıntısı oluşmuş mu bunları kontrol etmeniz lazım? Eğer bir sorun yoksa alınır kılar.
Hocam ben sahibindende bir set buldum tuşları falan iyiydi deneyip alabilirsiniz diyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Logitech g29 vitesli İlan No: 1002039652
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ksesuar-logitech-g29-vitesli-1002039652/detay

Ben buna bakıyorum

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Egmn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Egemen
nu ölü nokta oluşmuşmu diye oyunda test ederek mi anlayabiliriz nasıl olcak bende cumartesi alıcam 2. el

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
nu ölü nokta oluşmuşmu diye oyunda test ederek mi anlayabiliriz nasıl olcak bende cumartesi alıcam 2. el
Bilgisayara taktığında o kendini ayarlayacak. Direksiyonu 900 derece yapınca sonuna kadar çevirmeye çalış eğer sona kadar çevirdiğinde 1-2 derece boşluk varsa ve hala dönebiliyorsa ama direksiyon kendini o eksik 1-2 derece ile kendini sınırlıyorsa ölü nokta oluşmuştur. Logitech G Hubda direksiyonu çevirirken takip et hiza doğruluğuna dikkat etmelisin.

Böyle anlatmak da çok zor.

Top Bottom