G29 ile hangi oyunlari oynamaliyim

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
2500
Merhaba 1ay önce falan çok çok hevesle aldığım g29uma şimdi oynayacak oyun bulamiyorum asetto modlari vesaire çok ugrastiriyor ffb ayarı falan o yüzden herseyi kurduğumda o kadar uğraştığımda bile o güzel grafiği ffb ayarını göremeyince sildim grafiklerde kötü idi zaten ets ve ats zaten hemen hemen aynılar ve ets online oynamama rağmen bi zaman sonra sıkıyor 30dk sonra falan beam ng drive da mod kur oyna falan sıkıcı olmaya başladı taxi life diye bir oyun vardı oda aldığım günden beri 2 saat oynadım öneriniz nedir bir oyun önerin çok yaris tarzı değilde daha çok serbest gezinti gerçek hayattaki trafik gibi oyun istiyorum

Merhaba 1ay önce falan çok çok hevesle aldığım g29uma şimdi oynayacak oyun bulamiyorum asetto modlari vesaire çok ugrastiriyor ffb ayarı falan o yüzden herseyi kurduğumda o kadar uğraştığımda bile o güzel grafiği ffb ayarını göremeyince sildim grafiklerde kötü idi zaten ets ve ats zaten hemen hemen aynılar ve ets online oynamama rağmen bi zaman sonra sıkıyor 30dk sonra falan beam ng drive da mod kur oyna falan sıkıcı olmaya başladı taxi life diye bir oyun vardı oda aldığım günden beri 2 saat oynadım öneriniz nedir bir oyun önerin çok yaris tarzı değilde daha çok serbest gezinti gerçek hayattaki trafik gibi oyun istiyorum
Ets yükle sonrada truckers mp serverlarına gir baya eğlenceli oluyor belki seversin

forza horizon 5

F1 25 - Formula 1 ve motor sporları sevgin varsa denemen gereken bir haz. Kariyer modları çok keyifli. Sürüşünü geliştirdikçe, pistlere hakim oldukça multi de çok keyif alırsın. (Standart sürümü yeterli)

Assetto Corsa Competizione - FFB'yi en net hissettiren oyunlardan birisi. GT kategorisinde çok zevkli yarışlar yapabileceğin bir simülasyon. Single ile başlayıp Multi'de çok keyif alırsın. (DLC'leri indirimde uygun fiyatlara geliyor. Oynanışı genişletmek için DLC'ler alınmalı)

Le Mans Ultimate - WEC simülasyon oyunu. Multi-class yarışlar ile strateji, dayanıklılık üzerine dayalı mükemmel bir tür. Hypercar, LMP2, GT3 sınıflarıyla iRacing tarzında çok başarılı bir simülasyon. (Season Pass alırsan tüm paketler gelir. Toplam 40 dolar civarına tüm paketlere sahip olunabilir.)

Automobilista 2 - Ben oynamadım ama simülasyon oynayan herkesin çok sevdiği bir oyun. Tam bir simülasyon bu da (DLC'leri biraz pahalı ve indirimler dışında almak zor)

Forza Motorsport - Yukarıdaki (F1 hariç) ağır simülasyon odaklı oyunların yanında fiziksel anlamda benzer bir gerçeklik beklenmemeli. Buradaki temel amaç envaiçeşit pistte, aile araçlarından açık tekerlilere, hypercar'lardan, GT bebeklerine kadar envaiçeşit araçlarla "simülasyon hissiyle" sürmektir. Çok keyifli bir simcade. (İndirimlerde Premium Edition uyguna alınabiliyor).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,340
Üyeler
184,773
Son üye
Emir_Han629
Geri