Neler Yeni

G29 ile oynanması gerekenler

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
Selamlar arkadaşlar yakın zamanda G29 aldım ve şuan ETS2 - FORZA HORİZON 4 - THE CREW 2 -ASSETTO CORSA oynuyorum. Bunlar dışında önerebileceğiniz oyunlar var mıdır?

NOT: G29 Almayı düşünen arkadaşlara gerçekten öneririm. Bazı kullanıcılar bir süre sonra sıktığını vs. söylüyor fakat gerçekten simülasyon ve yarış oyunlarını seviyorsanız sıkacağını hiç ama hiç zannetmiyorum.
hepinizin bildiği gibi sıfır piyasası da oldukça pahalı. Ben 2. el olarak satın aldım ve hiç bir problemi yok. Shifter ile birlikte 2800 TL'ye geldi. temiz ve güvenilir birinden bulabilirseniz ve 0 almaya gücünüz yoksa 2. ele bakabilirsiniz.

NOT 2 : THE CREW 2 yi G29 için önermiyorum diğer oyunlara göre bayağı bi geride direksiyon konusunda.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Selamlar arkadaşlar yakın zamanda G29 aldım ve şuan ETS2 - FORZA HORİZON 4 - THE CREW 2 -ASSETTO CORSA oynuyorum. Bunlar dışında önerebileceğiniz oyunlar var mıdır?

NOT: G29 Almayı düşünen arkadaşlara gerçekten öneririm. Bazı kullanıcılar bir süre sonra sıktığını vs. söylüyor fakat gerçekten simülasyon ve yarış oyunlarını seviyorsanız sıkacağını hiç ama hiç zannetmiyorum.
hepinizin bildiği gibi sıfır piyasası da oldukça pahalı. Ben 2. el olarak satın aldım ve hiç bir problemi yok. Shifter ile birlikte 2800 TL'ye geldi. temiz ve güvenilir birinden bulabilirseniz ve 0 almaya gücünüz yoksa 2. ele bakabilirsiniz.

NOT 2 : THE CREW 2 yi G29 için önermiyorum diğer oyunlara göre bayağı bi geride direksiyon konusunda.
bazıları gta 5'e mod kurup direksiyon seti ile oynuyor hiç denemedim ama belki zevkli olabilir hayırlı olsun bu arada

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun, City Car Driving ve Dirt serisine bakabilirsiniz

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazıları gta 5'e mod kurup direksiyon seti ile oynuyor hiç denemedim ama belki zevkli olabilir hayırlı olsun bu arada
Onu zamanında eski bir direksiyon setiyle denemiştim. Hem zevksiz hem de çok uğraştıran bir şeydi, tavsiyen için teşekkürler ama ben o haltı tekrar yemem :D

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Onu zamanında eski bir direksiyon setiyle denemiştim. Hem zevksiz hem de çok uğraştıran bir şeydi, tavsiyen için teşekkürler ama ben o haltı tekrar yemem :D
the crew gold var hiç oynamadım

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ATS,Mudrunner

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,414
İsim
Mert Metshi
Snowrunner

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Memnun musunuz? Programlamayla el freni de bağlayıp kullanabilirsiniz. Elinizdeki ürünün hakkını bir tek Forza verir sanırım.
Bu arada direksiyonu çevirirken sesler geliyor mu? Bir de ürünü uzun süre kullanınca motor tarafına bakar mısınız sıcak mı?

krammer

80+ Bronze
f1 2020 kuzenimde ps4 ve g29 ile oynamıştım baya zevkliydi ama ben sonuçta 1 saat tek oynadım uzun kullanımda nasıldır bilmiyorum :)

RevuL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Baran Kabasakallı
Live For Speed.
Biraz eski ama değiştirilebilir bir sürü ayarı var belki hoşuna gider.
Alternatif olarak,
Trackmania Nations Forever veyahut Trackmanianın diğer serilerinden.

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
Memnun musunuz? Programlamayla el freni de bağlayıp kullanabilirsiniz. Elinizdeki ürünün hakkını bir tek Forza verir sanırım.
Bu arada direksiyonu çevirirken sesler geliyor mu? Bir de ürünü uzun süre kullanınca motor tarafına bakar mısınız sıcak mı?
Şuanlık evet, memnunum. Forza konusunda da haklısın şimdiye kadar oynadığım oyunlar arasında FFB'yi en iyi hissettiren oyunlardan birisi. Elfreni almayı da düşünüyorum fakat markalı bişey almaya kalktığınızda gerçekten aşırı fiyatlar ortaya çıkıyor, bu yüzden muhtemelen 3D Printer ile üretim yapıp satan arkadaşlar var onlardan alacağım. Ses konusunda ise G29 un gerçekten sesli olduğunu söyleyebilirim, Daha sessiz bir ürün istersen fiyatı bir tık daha pahalı fakat Thrustmaster T300 RS GT önerebilirim. Farklı şu G29 Motor ve dişliler arasında bir kayış olmadığından sesli çalışmakta, T300 RS GT modelinde böyle bir problem yok çünkü arada kayış var. Sıcaklık konusunda şimdiye kadar hiç bir ısınma yaşamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,002
Üyeler
161,374
Son üye
AETT
Top Bottom