G29'dan Moza R5'e Yükseltmek Mantıklı Olur mu?

Reaksiyon skoru
82
Bütçe
30000
Nerdeyse 3 yıldır g29 kulanıyorum ilk başlarda bay güzeldi ama mesela direksiyon düz tutarken ilk 20 derecelik açıda bir boşluk var direksiyon orda forcefeedback veremiyor buna rahatsız ediyor düz şerite giderken araba siz hafif sağ yapsanı bile hemen toplar diye biliyorum ets 2 gibi oyunlar oynarkende böyle oluyor ilk başta oyundan dolayı sandım ama assetocorsa +completize beamng city car drivng aynı şey bundan sonra direksiyonda oldugunu anladım G29 satıyorum ilgilenler yazabilir moza R5 dışında işte üste şukadar para daha iyisini al diyebilceginiz direksiyon seti varsa güzel olur

Nerdeyse 3 yıldır g29 kulanıyorum ilk başlarda bay güzeldi ama mesela direksiyon düz tutarken ilk 20 derecelik açıda bir boşluk var direksiyon orda forcefeedback veremiyor buna rahatsız ediyor düz şerite giderken araba siz hafif sağ yapsanı bile hemen toplar diye biliyorum ets 2 gibi oyunlar oynarkende böyle oluyor ilk başta oyundan dolayı sandım ama assetocorsa +completize beamng city car drivng aynı şey bundan sonra direksiyonda oldugunu anladım G29 satıyorum ilgilenler yazabilir moza R5 dışında işte üste şukadar para daha iyisini al diyebilceginiz direksiyon seti varsa güzel olur
ben g 29 a direksiyon demiyorum bile bom boş his yok bir şey yok pedallar zaten öyle özellikle fren pedalı gerçekle uzaktan yakından alakası yok ve dediğin gibi boşluk var bariz seri hamlelerde de hissediyorsun o tadı vermiyor yani geçersen ben daha önce direksiyon seti kullanmamışım dersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

r5in rakibi t300 rs gt serisine baktınız mı hocam
birisi direct drive birisi kayışlı

ben g 29 a direksiyon demiyorum bile bom boş his yok bir şey yok pedallar zaten öyle özellikle fren pedalı gerçekle uzaktan yakından alakası yok yani geçersen ben daha önce direksiyon seti kullanmamışım dersin

birisi direct drive birisi kayışlı
evet ama ayriyeten ps kullanıcısıysanız t300 işinizi daha çok görecektir konu sahibi belirtmedigi için dedim

Kısaca söylemek gerekirse mantıklı. F/P açısından Moza R3'e de yönelebilirsin. R5'ten sonra R9'a geçiyor ancak o da bir hayli pahalı.

Bilgisayarda kullanacaksan R5 veya R9 yeterli, G29 ile kıyaslanmaz.

Uygunsuz davranış
ben g 29 a direksiyon demiyorum bile bom boş his yok bir şey yok pedallar zaten öyle özellikle fren pedalı gerçekle uzaktan yakından alakası yok ve dediğin gibi boşluk var
Fren pedalı segmentinin en iyisi, T248'in manyetik hall effect sensörlü pedalı sadece tek rakibi olabilir.
Ne T300'ün ne de R3/R5'in stok pedalları G29 serisinin pedalları ile yarışamaz bile rekabetçi sim oyunlarında.
Marifet buralarda direksiyonda değil pedallardadır.

Sende becereksizin tekisin, sim yarışından haberin yok. Pedallardan haberin yok.
Klavyeyle oynar gibi ayağın frene basar basmaz %100 olmasını bekliyorsun,
Need for Speed oynar gibi oynamaya çalışıyorsun her oyunu gelip milleti yanıltıyorsun. CAHİL HERİF!

Fren pedalının sertliği için millet on binlerce lira döküyor pedallarına. G29 pedalının tek sorunu milinde kullandığı kauçuk simit.
Onu çıkartmadan da kullanırsın ama çıkarttığında daha iyi hissettiriyor. Ama tabi sen bunları anlayamayacak kadar beceriksiz ve bilgisizsin.

Uygunsuz davranış
Fren pedalı segmentinin en iyisi, T248'in manyetik hall effect sensörlü pedalı sadece tek rakibi olabilir.
Ne T300'ün ne de R3/R5'in stok pedalları G29 serisinin pedalları ile yarışamaz bile rekabetçi sim oyunlarında.

Sende becereksizin tekisin, sim yarışından haberin yok. Pedallardan haberin yok.
Need for Speed oynar gibi oynamaya çalışıyorsun her oyunu gelip milleti yanıltıyorsun. CAHİL HERİF!

Fren pedalının sertliği için millet on binlerce lira döküyor pedallarına. G29 pedalının tek sorunu milinde kullandığı kauçuk simit.
Onu çıkartmadan da kullanırsın ama çıkarttığında daha iyi hissettiriyor. Ama tabi sen bunları anlayamayacak kadar beceriksiz ve bilgisizsin.
Hop engeli çaktım daha üslup yok frenden öyle bir beklentim yok beş para etmez kendi malını övmeyi bırak pedalı geçtim direksiyon da beş para etmez hissiyat yok boşluk hissi bolca var senin gibi biriyle tartışmam bile kendini çok bilmiş sanan şey

Kalitesizliğinin kibirin içinin pisliğini çok güzel belli ediyorsun beceriksizmiş xd o pedalı onlarca kişi çöpe atıyor frene basmak için ayağa kalkıyorsun saçma sapan bir şey youtubeda onlarca biseo var pistonlu sistem ile değiştiren yapısını komple değiştiren üslup yoksunu seni Allah anana babana yardım etsin sabır versin zaten şaşırmıyorum bu leş gibi direksiyon setini ne zaman kötülesem senin gibi bir numune çıkıyor g29 u arşa çıkaran

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,393
Üyeler
184,782
Son üye
HzSibop
Geri