G300s + mousepad mi g103 mi

Elim 18e 9cm ve G300s kullanıyorum. Biraz küçük ama daha önce kullandıklarım büyük olduğundan böyle. Eğer büyük mouseları sevmiyosan tam sana göre bi mouse.

Elim 18e 9cm ve G300s kullanıyorum. Biraz küçük ama daha önce kullandıklarım büyük olduğundan böyle. Eğer büyük mouseları sevmiyosan tam sana göre bi mouse.
Sevmiyorum elim 16 ya 7 zaten olur rahat ozaman sen rahat mısın
Post automatically merged:

O kadar da abartıldığı kadarda küçük değil de mi fiyat performans ürünü sen ne zamandır kullaniyorsun

Daha önceden kullandığım büyük ve iri mouselara kıyasla daha rahatım. Kesinlikle tavsiye ederim ama böyle yaklaşık 2-2.5 yıl geçince sol tarafında aşınma oluyor (Ben biraz sert kullandığım için de olabilir) birde yaklaşık 3 yıl içinde sol veya sağ tıkta basmayı algılamama sorunu olabiliyor (bu da sert kullandığım için olabilir.) ama bunlar dışında kesinlikle öneririm.

Daha önceden kullandığım büyük ve iri mouselara kıyasla daha rahatım. Kesinlikle tavsiye ederim ama böyle yaklaşık 2-2.5 yıl geçince sol tarafında aşınma oluyor (Ben biraz sert kullandığım için de olabilir) birde yaklaşık 3 yıl içinde sol veya sağ tıkta basmayı algılamama sorunu olabiliyor (bu da sert kullandığım için olabilir.) ama bunlar dışında kesinlikle öneririm.
Cs go oynuyorum elim 16 ya 7cm gidip denicem ve tipi güzel g102 nin mousepadli hali yok ondan g300s düşünüyorum sence doğru karar mi

Fiyat olarak kesinlikle doğru karar. Hatta indirim kovalarsan çok daha iyi olabilir.

Sevmiyorum elim 16 ya 7 zaten olur rahat ozaman sen rahat mısın
Post automatically merged:

O kadar da abartıldığı kadarda küçük değil de mi fiyat performans ürünü sen ne zamandır kullaniyorsun
Abartıldığı kadar küçük bu arada ben 1yıl kullandım kötü diyemem fakat orta bir mousea geçtiğimde dedim ki nasıl kullandım ben onu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,800
Üyeler
190,978
Son üye
tavukdoner235
Geri