aaaa doğru kulaklıklarda hijyen sorunu var diye iade kabul etmiyolardı galiba unuttum onu pardonNasıl iade koşulu var açılmamış olması lazım diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıldırcam
G.oArkadaşlar dün Teknosa dan g335 (700 TL) aldım ve bugün razer blackshark ın 600 TL olduğunu ve 7.1 olduğunu gördüm bana tutunacak bir dal verin lütfen.
Sağlık olsunArkadaşlar dün Teknosa dan g335 (700 TL) aldım ve bugün razer blackshark ın 600 TL olduğunu ve 7.1 olduğunu gördüm bana tutunacak bir dal verin lütfen.
link?Arkadaşlar dün Teknosa dan g335 (700 TL) aldım ve bugün razer blackshark ın 600 TL olduğunu ve 7.1 olduğunu gördüm bana tutunacak bir dal verin lütfen.
Hocam teknosadan bir parça bile almam noktası noktasına haketmiyorlar her aldığım şey nerdeyse ya arızalı yada bozuk çıkıyordu en son aldığım mouse 2 ay dayandı ve gg oldu yani ondan dolayı teknosadan almasaydin keşke ayrıca iade almıyorlar kulaklıklarda hijyenden dolayıArkadaşlar dün Teknosa dan g335 (700 TL) aldım ve bugün razer blackshark ın 600 TL olduğunu ve 7.1 olduğunu gördüm bana tutunacak bir dal verin lütfen.