hadwiger
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,221
- İsim
- hadwiger
Bir şey bulamamanız çok normal, çünkü Switch'ler aynı. Razer her yıl switchlerini yeniler ve daha uzun ömürlü hale getirir. Switchlerin bütün özellikleri aynı, sadece Deathadder V2 5M daha fazla tıklama ömrüne sahip.Birebir deneme imkanım olmadı da. Minimum ağırlıklarına bakarak kıyasladım. Deathadder 82, basilisk 92, g502 Hero ise 116 gr.
Kullandığım mouse ise 114g ve bir tık ağır geliyor bana, o yüzden böyle bir değerlendirme yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deathadder'ın Switclerinin daha uzun ömürlü olduğunu bilmiyordum, bir araştırayım.
Araştırdım fakat öyle bir bilgi bulamadım. İkisi de aynı Razer Optical Switch'i kullanıyor kendi sitesine göre.
Şuan 85₺ var ilginç şekilde. Basilisk normalde daha pahalı iken şuan diğerine göre daha ucuza buldum.
Bu durum klavyeler için de geçerli. 2016 yılında çıkan Blackwidow ile 2020 yılında çıkan Blackwidow V3 Pro'nun switchleri aynı, ikisi de Razer'ın yeşil Switchleri ama Blackwidow'un swichleri ile çok fazla sorun yaşayan kişi var, yenilenmiş switchlerde bu durum düzeltildi.
Outemu da aynı şekilde geçen sene switchlerini yeniledi.