Neler Yeni

G403 Hero vs Deathadder V2 vs Basilisk V2

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Birebir deneme imkanım olmadı da. Minimum ağırlıklarına bakarak kıyasladım. Deathadder 82, basilisk 92, g502 Hero ise 116 gr.
Kullandığım mouse ise 114g ve bir tık ağır geliyor bana, o yüzden böyle bir değerlendirme yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deathadder'ın Switclerinin daha uzun ömürlü olduğunu bilmiyordum, bir araştırayım.

Araştırdım fakat öyle bir bilgi bulamadım. İkisi de aynı Razer Optical Switch'i kullanıyor kendi sitesine göre.

Şuan 85₺ var ilginç şekilde. Basilisk normalde daha pahalı iken şuan diğerine göre daha ucuza buldum.
Bir şey bulamamanız çok normal, çünkü Switch'ler aynı. Razer her yıl switchlerini yeniler ve daha uzun ömürlü hale getirir. Switchlerin bütün özellikleri aynı, sadece Deathadder V2 5M daha fazla tıklama ömrüne sahip.

Bu durum klavyeler için de geçerli. 2016 yılında çıkan Blackwidow ile 2020 yılında çıkan Blackwidow V3 Pro'nun switchleri aynı, ikisi de Razer'ın yeşil Switchleri ama Blackwidow'un swichleri ile çok fazla sorun yaşayan kişi var, yenilenmiş switchlerde bu durum düzeltildi.

Outemu da aynı şekilde geçen sene switchlerini yeniledi.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Bir şey bulamamanız çok normal, çünkü Switch'ler aynı. Razer her yıl switchlerini yeniler ve daha uzun ömürlü hale getirir. Switchlerin bütün özellikleri aynı, sadece Deathadder V2 5M daha fazla tıklama ömrüne sahip.
Bunu bilmiyordum. Zaten 70 Milyon tıklama ömrü bile çok çok fazla. 5M çok fark edecek bir şey değil. Diğer markalarda en fazla 50M gördüm.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Düzenlendi.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Reis basilisk v2 aldınız mı bende g403 hero ve v2 modeli arasında kaldım da aldıysanız memnun musunuz
1 aya yakın kullanıyorum, gayet memnunum. Alabilirsiniz. Sensörü bir tık daha iyi ama ne kadar hissedilir bilemem. Onun dışında proglamlanabilir tuşlar bakımında artısı var. Tavsiye ederim yani.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
DeathAdder V2 ve Basilisk V2 aynı sensörlere sahip. İkisinden istediğinizi seçebilirsiniz.

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu

Bu durum klavyeler için de geçerli. 2016 yılında çıkan Blackwidow ile 2020 yılında çıkan Blackwidow V3 Pro'nun switchleri aynı, ikisi de Razer'ın yeşil Switchleri ama Blackwidow'un swichleri ile çok fazla sorun yaşayan kişi var, yenilenmiş switchlerde bu durum düzeltildi.

Outemu da aynı şekilde geçen sene switchlerini yeniledi.
Ben bunun hala doğru olduğunu sanmıyorum. İkisi de 2020'de çıkmadı mı?

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Top Bottom