G430 Kulaklığıma teklif geldi sizce mantıklı mı?

Reverse Flash

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
962
Arkadaşlar G430 kulaklığımı 450 TL den letgoya koymuştum ve birisi razer basilisk chroma gaming mouse+50 TL takas olurmu dedi sizce mantıklımıdır yoksa nakit istemekde ısrarcı olayım mı?

Nakit isteyin mantıksız.

Arkadaşlar G430 kulaklığımı 450 TL den letgoya koymuştum ve birisi razer basilisk chroma gaming mouse+50 TL takas olurmu dedi sizce mantıklımıdır yoksa nakit istemekde ısrarcı olayım mı?
kaça almıştınız 590 tllik mouse + 50 tl bence baya iyi ama fatura garanti belgesi kutu ve fotoğraf isteyin

eğer mouse hoşuna gitmişse ve mouse temiz ise mantıklı olabilir

Eğer kulaklarıma mouse takarım ya da 50 tl ye gider kulaklık alırım diyorsan gayet mantıklı.. Ama şöyle bir durum var, öncelikle neden satıyorsun, kulaklığı yükseltmek için mi? Nakit ihtiyacı içinse mouse ın ikinci el fiyatlarına bak ve satabileceksen karlıysa takasla.

Nakit isteyin mantıksız.
kaça almıştınız 590 tllik mouse + 50 TL bence baya iyi ama fatura garanti belgesi kutu ve fotoğraf isteyin
eğer mouse hoşuna gitmişse ve mouse temiz ise mantıklı olabilir
Eğer kulaklarıma mouse takarım ya da 50 TL ye gider kulaklık alırım diyorsan gayet mantıklı.. Ama şöyle bir durum var, öncelikle neden satıyorsun, kulaklığı yükseltmek için mi? Nakit ihtiyacı içinse mouse ın ikinci el fiyatlarına bak ve satabileceksen karlıysa takasla.
Bakalım eğer nakit verirse direk satarım.
g430u 297 TL ye teknosadan almıştım. Aldığım zaman internet fiyatı 600 TL civarıydı.
Mouse ihtiyacım yok. Razer Viper Mini ve Logitech G203 var onları kullanıyorum.
Günlük kullanımda kulaklık kullanmayı sevmiyorum hoparlör kullanıyorum. Sadece valorant oynarken kulaklık takıyorum. İleride fury x almayı düşünüyorum hani kulaklığım 1-2 ay olmasa problem değil. Nakit ihtiyacım var şuan ondan satıyorum :)

Bakalım eğer nakit verirse direk satarım.
g430u 297 TL ye teknosadan almıştım. Aldığım zaman internet fiyatı 600 TL civarıydı.
Mouse ihtiyacım yok. Razer Viper Mini ve Logitech G203 var onları kullanıyorum.
Günlük kullanımda kulaklık kullanmayı sevmiyorum hoparlör kullanıyorum. Sadece valorant oynarken kulaklık takıyorum. İleride fury x almayı düşünüyorum hani kulaklığım 1-2 ay olmasa problem değil. Nakit ihtiyacım var şuan ondan satıyorum :)
Bu durumda mouse u güzelce incele, 400 üstüne satabileceğin bir şeyse takas edebilirsin. Ama tavsiyem takasla zaman kaybetmektense kulaklığı pazarlıkla 50 tl aşağısına ver ama nakit olsun elinde

Bu durumda mouse u güzelce incele, 400 üstüne satabileceğin bir şeyse takas edebilirsin. Ama tavsiyem takasla zaman kaybetmektense kulaklığı pazarlıkla 50 TL aşağısına ver ama nakit olsun elinde
Bende düz 400 olur dedim ama nakit yok diyor. 1060 3gb gtx 950 vb satıyor adam bitanesini satarda kulaklığı alır umarım :D

O da yolunu takasla buluyor demek ki, kanımca kulaklık mousedan daha kolay satılacaktır. İnşallah tez zamanda satarsın :D

O da yolunu takasla buluyor demek ki, kanımca kulaklık mousedan daha kolay satılacaktır. İnşallah tez zamanda satarsın :D
Bencede kulaklık daha hızlı satılır gibi ama yinede bi sormak istedim foruma sağolasın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,298
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri