Neler Yeni

Çözüldü✓ G502 Hero mu Basilisk V3 mü?

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce g502 hero aldım ama ürün sıkıntılı çıktı iade ettim. Şimdi tekrar mouse alacağım ama g502 ve basilisk V3 arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz? Sadece Cs Go oynuyorum.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
İkisini de kullandım. Hatta 502'yi uzun süre kullandım kalite olarak benim gözümde Logitech. Basilisk i kısa süre kullandım ondan da aynı performansı aldım ancak benim tavsiyem daha hafif fareler kullanmanız olacak. Ergonomik olarak alışmış olabilirsiniz ancak Delux m800 e geçtiğimden beri boşuna hamallık yapmışım diyorum.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Eline uyduysa G502 Hero al yine, uymadıysa Razer Deathadder v2 tavsiye edebilirim.

Silinsin

80+ Silver
İkisini de kullandım. Hatta 502'yi uzun süre kullandım kalite olarak benim gözümde Logitech. Basilisk i kısa süre kullandım ondan da aynı performansı aldım ancak benim tavsiyem daha hafif fareler kullanmanız olacak. Ergonomik olarak alışmış olabilirsiniz ancak Delux m800 e geçtiğimden beri boşuna hamallık yapmışım diyorum.
Fps oyunu oynuyor hocam elden kayan fare hiç işine yaramaz zaten arkadaşın eğer düşük sense de oynuyorsa hatta bana kalsa yüksek dpi da bile bir tık ağır fare iyidir.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğiniz modelle elimde olan modelin şekli aynı ama elim oturmuyor rahat edemiyorum, ağırlık konusuna gelecek olursak g502'ye ağırlık takarak kullanıyordum ama tabi bunlar alışkanlık meselesi, zamanla hafif olan daha iyi gelebilir bana.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Fps oyunu oynuyor hocam elden kayan fare hiç işine yaramaz zaten arkadaşın eğer düşük sense de oynuyorsa hatta bana kalsa yüksek dpi da bile bir tık ağır fare iyidir.
Doğrudur alışma şekline göre değişir hatta ben de sizin gibi düşünüyordum geçen yıla kadar. Aldığım fare elime tam oturuyor kayma gibi bir olayı yok, düşük sense de oynuyorum bende o kadar rahat hareket ediyor ve kontrolümde ki niye bugüne kadar geçmedim diyorum :)

Silinsin

80+ Silver
Doğrudur alışma şekline göre değişir hatta ben de sizin gibi düşünüyordum geçen yıla kadar. Aldığım fare elime tam oturuyor kayma gibi bir olayı yok, düşük sense de oynuyorum bende o kadar rahat hareket ediyor ve kontrolümde ki niye bugüne kadar geçmedim diyorum :)
İlginç bir çok fare kullandım o hızda milisaniyelik hsler atmak çok daha zordu tercih meselesi diyelim.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağırlık takınca mouse elime daha iyi geldi, tabi hafif olana alışmak lazım, mouse şeklini beğendim sadece hangisi daha iyidir onda karar veremedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Sensörü güncel olanı alabilirsiniz fark hissetmiyorsanız

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Ben Basilisk V2'yi almayı düşünüyorum çünkü araştırdığımda V3 ile olan tek farkı sanırım ışıklandırması. Başka bir bilgi göremedim. Onun dışında Razer FOCUS+ kullanıyordu yani Logitech'ten daha iyi bir sensörü var. Ergonomi olarak fazla farkları yok gibi fare tekerleği dışında. Ben olsam Basilisk V2 derdim.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
Şu an elimde rampage mouse var, bu mousetan sonra hangi mouse alırsam alayım yüksek kaliteli hissettireceği kesin, g502 kullandığım ilk maçta awp ile öyle killer aldım ki ben bile vurduğuma inanamadım :) basilisk v3 50 milyon tıklama ömrü, g502 20 milyon tıklama ömrü vadediyor, bu konuda kararsız kaldım yoksa iki mouse da benim için yüksek kalitede olduğuna eminim. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Basilisk V2'yi almayı düşünüyorum çünkü araştırdığımda V3 ile olan tek farkı sanırım ışıklandırması. Başka bir bilgi göremedim. Onun dışında Razer FOCUS+ kullanıyordu yani Logitech'ten daha iyi bir sensörü var. Ergonomi olarak fazla farkları yok gibi fare tekerleği dışında. Ben olsam Basilisk V2 derdim.
Bunu iyi araştırayım, ışık benim için önemli değil sensör hangisinde iyiyse ona yönelirim, v2 de dpi kaydırma tuşu çıkıyormuş v3 te çıkmıyormuş. G502 de dpi kaydırma tuşu hiç hoşuma gitmemişti.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Şu an elimde rampage mouse var, bu mousetan sonra hangi mouse alırsam alayım yüksek kaliteli hissettireceği kesin, g502 kullandığım ilk maçta awp ile öyle killer aldım ki ben bile vurduğuma inanamadım :) basilisk v3 50 milyon tıklama ömrü, g502 20 milyon tıklama ömrü vadediyor, bu konuda kararsız kaldım yoksa iki mouse da benim için yüksek kalitede olduğuna eminim. :)

Bunu iyi araştırayım, ışık benim için önemli değil sensör hangisinde iyiyse ona yönelirim, v2 de dpi kaydırma tuşu çıkıyormuş v3 te çıkmıyormuş. G502 de dpi kaydırma tuşu hiç hoşuma gitmemişti.
V2 ve V3 arasında fazlaca fiyat farkı var. Tek farkları bunlarsa V2 daha mantıklı bence.

Silinsin

80+ Silver

şuan v2 kullanıyorum neresi çıkıyormuş hocam bildiğimiz tıklamalı buton :D çıkarsa da takarız yav tabii ben çok uyguna aldım açıkçası o yüzden şuan ki fiyatını hakeder mi bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,390
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom