Çözüldü✓ g502 lightspeed wireless ilk açılışta çok hızlı hareket ediyor

vadrigar

80+
Reaksiyon skoru
1
logitech g502 ligtspeed wireless kullanıyorum. logitech g hub da kurulu, ışıgını, dpi'ını falan ayarlamıştım.
3 4 gün önce g hub guncelleme aldı. ondan sonra bir sorun ortaya cıkmaya basladı.

pc açılışında mouse çok çok hızlı hareket etmeye başlıyor. ama bir süre sonra normal hızına geri geliyor. sanırım logitech g hub'ın tam olarak açılmasını bekliyor. sonra kontrol altına alıyor mouse'u.

yardımcı olabilecek var mı? teşekkürler.

logitech g502 ligtspeed wireless kullanıyorum. logitech g hub da kurulu, ışıgını, dpi'ını falan ayarlamıştım.
3 4 gün önce g hub guncelleme aldı. ondan sonra bir sorun ortaya cıkmaya basladı.

pc açılışında mouse çok çok hızlı hareket etmeye başlıyor. ama bir süre sonra normal hızına geri geliyor. sanırım logitech g hub'ın tam olarak açılmasını bekliyor. sonra kontrol altına alıyor mouse'u.

yardımcı olabilecek var mı? teşekkürler.
Aynen kanka son cumlende dedigin gibi mesela benim klavye yazılım açılmadan önce kendi renginde yanıyor ama yazılım açılınca benim ayarladığım renge dönüyo

G-HUB'dan dolayı. GHUB açıldıktan sonra profillindeki ayarları gördüğü için ona geçiş yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,262
Üyeler
184,289
Son üye
almostilker
Geri