G502 vs Deathadder V2

Selimcik

80+
Reaksiyon skoru
104
Bütçe
650
Emektar G300s'imi değiştirmeye karar verdim. Ve bu iki mouse arasında kaldım. Hangisi daha iyidir, hangisini almalıyım ya da sizin başka önerileriniz var mı? Genellikle FPS oynuyoum.

Emektar G300s'imi değiştirmeye karar verdim. Ve bu iki mouse arasında kaldım. Hangisi daha iyidir, hangisini almalıyım ya da sizin başka önerileriniz var mı? Genellikle FPS oynuyoum.
Deathadder V2 kesinlikle.

Ben olsam g502 hero alırım
Özellikleri benzer hangisini beğenirsem bence onu al

Deathadder v2, razer focus+ sensörü ile piyasadaki en iyi sensör

Tasarım ve ergonomi bakımından beğendiğini alabilirsin. İkiside üzmez. Pek farkta yok aralarında.

1621371597703.png

Ağırlık 121 gram (yalnızca mouse)
1621371665670.png

82 gram

Sadece IPS avantaji var ağır mouse seviyorsa g502 sevmiyorsa razer alsın benim kararım
Post automatically merged:

Birde benim sevdiğim bir özellik olan sonsuz tekerlek (adı yanlis olabilir )var
Senin kararın yinede

Sadece IPS avantaji var ağır mouse seviyorsa g502 sevmiyorsa razer alsın benim kararım
Sadece İPS avantaji mi var? yanlış bilgilendirme yapma lütfen :D G502nin 40G hızlanması varken DeathadderV2'nin 50G ve bu fps oyunlarında ciddi bir fark özellikle v2nin 70 milyon tıklama ömrü varken 502nin 50 milyon

Sadece İPS avantaji mi var? yanlış bilgilendirme yapma lütfen :D G502nin 40G hızlanması varken DeathadderV2'nin 50G ve bu fps oyunlarında ciddi bir fark özellikle v2nin 70 milyon tıklama ömrü varken 502nin 50 milyon
Razerin G hızlanmasını atmamisin o yüzden şimdi fark ettim

El boyutu ve tutuş şekli nedir?
Post automatically merged:

Ne o sensörü iyi al demek.

Geri