Deathadder V2 kesinlikle.Emektar G300s'imi değiştirmeye karar verdim. Ve bu iki mouse arasında kaldım. Hangisi daha iyidir, hangisini almalıyım ya da sizin başka önerileriniz var mı? Genellikle FPS oynuyoum.
Ben olsam g502 hero alırımEmektar G300s'imi değiştirmeye karar verdim. Ve bu iki mouse arasında kaldım. Hangisi daha iyidir, hangisini almalıyım ya da sizin başka önerileriniz var mı? Genellikle FPS oynuyoum.
Hero sensörü de en iyi sensörlere adayDeathadder v2, razer focus+ sensörü ile piyasadaki en iyi sensör
Sadece IPS avantaji var ağır mouse seviyorsa g502 sevmiyorsa razer alsın benim kararım
Emektar G300s'imi değiştirmeye karar verdim. Ve bu iki mouse arasında kaldım. Hangisi daha iyidir, hangisini almalıyım ya da sizin başka önerileriniz var mı? Genellikle FPS oynuyoum.
Sadece İPS avantaji mi var? yanlış bilgilendirme yapma lütfenSadece IPS avantaji var ağır mouse seviyorsa g502 sevmiyorsa razer alsın benim kararım
Razerin G hızlanmasını atmamisin o yüzden şimdi fark ettimSadece İPS avantaji mi var? yanlış bilgilendirme yapma lütfenG502nin 40G hızlanması varken DeathadderV2'nin 50G ve bu fps oyunlarında ciddi bir fark özellikle v2nin 70 milyon tıklama ömrü varken 502nin 50 milyon
Peki neden ürünün özelliklerini bilmeden karşılaştırma yapıyorsun? bunları araştırıp sonra konuşman lazımRazerin G hızlanmasını atmamisin o yüzden şimdi fark ettim
Hero sensör ve Focus+ Sensör arasındaki farkı hissetmek imkansız.Peki neden ürünün özelliklerini bilmeden karşılaştırma yapıyorsun? bunları araştırıp sonra konuşman lazım