Neler Yeni

G535 vs Barracuda x 2022

Spermman

80+ Bronze
Önceliğim mikrofon ve ses kalitesi. Ayrıca FPS oyunlarında da performans normal bir oyuncu için yeterli seviyede olmalı. Pil ömrü çok da önemli değil sadece bilgisayarda kullanacağım için.

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
Önceliğim mikrofon ve ses kalitesi. Ayrıca FPS oyunlarında da performans normal bir oyuncu için yeterli seviyede olmalı. Pil ömrü çok da önemli değil sadece bilgisayarda kullanacağım için.

barrucada

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
G535 kullanıyorum rahatlık ve pil süresi olarak tavsiye ederim, fps konusunda çok tatmin etmeyebilir, barracuda veya başka alternatiflere yönelmen iyi olur. Sorun olursa cevaplarım.

Spermman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G535 kullanıyorum rahatlık ve pil süresi olarak tavsiye ederim, fps konusunda çok tatmin etmeyebilir, barracuda veya başka alternatiflere yönelmen iyi olur. Sorun olursa cevaplarım.
Hocam cızırtılı ses sorunu varmı onun dışında müzik performansı olarak nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır hocam teşekkür ederim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam cızırtılı ses sorunu varmı onun dışında müzik performansı olarak nasıl
Cızırtı hiç yok bende, bazı arkadaşlar şikayet ediyordu dipses falan diye ama benimkinde 0 gerçekten. Müzik performansı biraz beklentiyle alakalı, ben şarkıyı düz duyayım yeter kafasında olduğum için benim işimi görüyor :D

Spermman

80+ Bronze
Cızırtı hiç yok bende, bazı arkadaşlar şikayet ediyordu dipses falan diye ama benimkinde 0 gerçekten. Müzik performansı biraz beklentiyle alakalı, ben şarkıyı düz duyayım yeter kafasında olduğum için benim işimi görüyor :D
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Son olarak rahatlık konusunda nasıl uzun süre kafamda kulaklıkla oturan biri değilim ama kulağın üzerine baskı yapıyorsa rahatsız eder beni gördüğüm kadarıyla pedleri geniş resimlerde ama genede emin olmak için sorayım dedim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Son olarak rahatlık konusunda nasıl uzun süre kafamda kulaklıkla oturan biri değilim ama kulağın üzerine baskı yapıyorsa rahatsız eder beni gördüğüm gibi pedleri gemiş resimlerde ama genede emin ol ak için sorayım dedim.
Hocam bence gayet rahat kulaklık. Aynı segmentteki diğer kulaklıklara göre nispeten daha hafif ve kumaş pedli olması büyük artı rahatlık konusunda. Ben uzun süre kullanıyorum ağrı vs olmuyor.

Spermman

80+ Bronze
Ha birde son olarak nova 4 hakkında bilginiz var mı nasıldır

Hocam bence gayet rahat kulaklık. Aynı segmentteki diğer kulaklıklara göre nispeten daha hafif ve kumaş pedli olması büyük artı rahatlık konusunda. Ben uzun süre kullanıyorum ağrı vs olmuyor.
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum. Sanırsam g535 alacağım gibi.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
barracuda kullanıyorum sıkıntı yasamadım cızırtı da yok memnunum

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ha birde son olarak nova 4 hakkında bilginiz var mı nasıldır

Tamamdır hocam teşekkür ediyorum. Sanırsam g535 alacağım gibi.
Maalesef hocam bir süredir kulaklıklara bakmıyorum pek.
Siz bilirsiniz, önceliğiniz kablosuz ve rahat olması ise tavsiye ederim. Müzik performansı veya fps oyunlarında çok iyi performans bekliyorsanız başka modellere bakmanızda fayda var. Şahsen ben kablosuza geçmek istediğimden ve rahatlığa çok önem verdiğimden dolayı indirimde görünce bunu tercih etmiştim.

Spermman

80+ Bronze
barracuda kullanıyorum sıkıntı yasamadım cızırtı da yok memnunum
Peki hocam rahatlık olarak be müzik performansı olarak nasıl? Üzerinde normal tarzda pedler var. Açıkçası şuanki kulaklığımda burası 2 saat kullanınca başı ağrıtıyor öyle bir şey varmı?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,404
İsim
Mert Metshi
Peki hocam rahatlık olarak be müzik performansı olarak nasıl? Üzerinde normal tarzda pedler var. Açıkçası şuanki kulaklığımda burası 2 saat kullanınca başı ağrıtıyor öyle bir şey varmı?
gunde en az 7 8 saat kullaniyorum agritmiyor cogunlukla muzik dinliyorum bence guzel

Spermman

80+ Bronze
Maalesef hocam bir süredir kulaklıklara bakmıyorum pek.
Siz bilirsiniz, önceliğiniz kablosuz ve rahat olması ise tavsiye ederim. Müzik performansı veya fps oyunlarında çok iyi performans bekliyorsanız başka modellere bakmanızda fayda var. Şahsen ben kablosuza geçmek istediğimden ve rahatlığa çok önem verdiğimden dolayı indirimde görünce bunu tercih etmiştim.
Sağolun hocam aklımda g535 hakkında bir soru kalmadı şuan için.

gunde en az 7 8 saat kullaniyorum agritmiyor cogunlukla muzik dinliyorum bence guzel
Tamamdır hocam sizede teşekkür ederim. Bütçeme en uygun olanı alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom