Neler Yeni

G733 mü Arctis 7+ mı Nova 5 mi HS80 mi??

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emre
bütçem 5k civarında fiyat performans olarak en iyisi hangisi?? Şuan kullandığım kulaklık HyperX Cloud Alpha S ondan daha iyi olduğu sürece sorun yok.

H3CKTHQR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahadır enes
HOCAM G 733 şimdiki fiyatına göre almanı tavsiye etmem çünki arada bir güzel indirimleri oluyor yakalayabilirsen kullandığım bi kulaklık modeli hiç bi sorun yaşamadım şarjı konforu ve yazılımı çok iyi tavsiye ederim en önemlisi ses ve microfon performansı alırım dersen bence G733

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HOCAM G 733 şimdiki fiyatına göre almanı tavsiye etmem çünki arada bir güzel indirimleri oluyor yakalayabilirsen kullandığım bi kulaklık modeli hiç bi sorun yaşamadım şarjı konforu ve yazılımı çok iyi tavsiye ederim en önemlisi ses ve microfon performansı alırım dersen ben tercihimi G733
Fiyatı ne kadar 4000-5000 civarlarına iner mi ki? Mikrofon önemli değil benim için.

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Tayfun Acar
Arctis 5 ne alaka hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

:)

DogancanYr

80+ Silver
G733 için:
1) Rgbler kulaklığa kayıt olmuyor. 2) mikrofon kapama sesi yüksek gelmiyor ayrıca mikrofon kapandığında üzerindeki ledler kırmızı yanıyor ve görmek için kulaklığı çıkarman lazım. 3) Pil durumunu görmek için kulaklığı çıkarıp bakman lazım. 4) Bana göre artık bu yıldan sonra kablosuz usbli kulaklık alınmaz type - c alınmalı. 5) Yüksek ihtimal Bluetooth kullanıyor bağlantıda.

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mert Can
g733 kullanıyorum 2 sene olmuştur. Alma sebebim rahatlığı, kafayı sıkmaması. Şuanda olan fiyatları bence aşırı pahalı bilemiyorum. Mikrofon kalitesi normal, ghub üzerinden bir sürü ayar, seçenek de mevcut. Ben memnunum. RGB'ler kapalı takılıyorum, şarjı 2 gün full+ kullanıyorum.

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
g733 kullanıyorum 2 sene olmuştur. Alma sebebim rahatlığı, kafayı sıkmaması. Şuanda olan fiyatları bence aşırı pahalı bilemiyorum. Mikrofon kalitesi normal, ghub üzerinden bir sürü ayar, seçenek de mevcut. Ben memnunum. RGB'ler kapalı takılıyorum, şarjı 2 gün full+ kullanıyorum.
Hocam benim için önemli olan mikrofonu değil de sesin kalitesi ve yüksekliği. Bazıları en yüksek sesinin az olduğunu söylüyor

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mert Can
Hocam benim için önemli olan mikrofonu değil de sesin kalitesi ve yüksekliği. Bazıları en yüksek sesinin az olduğunu söylüyor
başka kulaklıklardan geçince bana da öyle gelmişti ama sonra bir hayli alıştım. Son ses oynadığım ya da izleidğim bir şey yok.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Eray
nova 5 wireless daha bugün aldım müthiş bir kulaklık

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emre
Az daha biriktir Arctis Nova 7p al.
Valla biriktikçe daha iyisi vardır zaten de eskisi kadar bilgisayar oynamıyorum 4-5k yı geçmem gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nova 5 wireless daha bugün aldım müthiş bir kulaklık
Genel olarak sevdiğiniz yanları söyler misiniz hocam? En yüksek ses seviyesi nasıl, şarkı dinlerken rap vs. bassları nasıl ve oyun performansı nasıl?

Top Bottom