Fiyatı ne kadar 4000-5000 civarlarına iner mi ki? Mikrofon önemli değil benim için.HOCAM G 733 şimdiki fiyatına göre almanı tavsiye etmem çünki arada bir güzel indirimleri oluyor yakalayabilirsen kullandığım bi kulaklık modeli hiç bi sorun yaşamadım şarjı konforu ve yazılımı çok iyi tavsiye ederim en önemlisi ses ve microfon performansı alırım dersen ben tercihimi G733
nova 5Arctis 5 ne alaka hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Hocam benim için önemli olan mikrofonu değil de sesin kalitesi ve yüksekliği. Bazıları en yüksek sesinin az olduğunu söylüyorg733 kullanıyorum 2 sene olmuştur. Alma sebebim rahatlığı, kafayı sıkmaması. Şuanda olan fiyatları bence aşırı pahalı bilemiyorum. Mikrofon kalitesi normal, ghub üzerinden bir sürü ayar, seçenek de mevcut. Ben memnunum. RGB'ler kapalı takılıyorum, şarjı 2 gün full+ kullanıyorum.
başka kulaklıklardan geçince bana da öyle gelmişti ama sonra bir hayli alıştım. Son ses oynadığım ya da izleidğim bir şey yok.Hocam benim için önemli olan mikrofonu değil de sesin kalitesi ve yüksekliği. Bazıları en yüksek sesinin az olduğunu söylüyor
Hocam g733 en rahat olanınova 5
Az daha biriktir Arctis Nova 7p al.bütçem 5k civarında fiyat performans olarak en iyisi hangisi?? Şuan kullandığım kulaklık HyperX Cloud Alpha S ondan daha iyi olduğu sürece sorun yok.
Valla biriktikçe daha iyisi vardır zaten de eskisi kadar bilgisayar oynamıyorum 4-5k yı geçmem gibi.Az daha biriktir Arctis Nova 7p al.
Genel olarak sevdiğiniz yanları söyler misiniz hocam? En yüksek ses seviyesi nasıl, şarkı dinlerken rap vs. bassları nasıl ve oyun performansı nasıl?nova 5 wireless daha bugün aldım müthiş bir kulaklık