G903 vs Viper Mini vs Basilisk GÜNCELLEME!!(TAKASLADIM)

Reverse Flash

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
962
Arkadaşlar Razer Viper Mini ve Razer Basilisk mouselarına sahibim. Basilisk modelini letgoda satıyordum ve birisi garantisi bitmiş G903 ile takas olurmu dedi. Bende bugün gidip takaslamayı düşünüyorum. Şimdi Viper Miniden aşırı memnunum satmaya kıyamıyor gibiyim. Viper Miniyi satıp g903 mü kullanmalı yoksa g903ü satıp Viper miniyimi kullanmalıyım? Sensör bakımından hangisi daha iyidir benim için bu önemli. Bu arada HERO sensör olan modelimi değilmi bilmiyorum. Bugün gidince öğrenicem. Belki Viper Miniyi satmayabilirim belli olmaz.

Mouse'un temiz olacağından şüphem var bence kimse vermez G903'ü bu mouselarla takas yapmak için.
G903, iki mousedan da iyi.

Mouse g903 garantisi bitmiş. Kendiside takas ile almış ve pişman olmuş çünkü çok küçük diyor. Sanırım alıcıda bulamıyor. Kozmetik sıkıntısı vb varmı dediğimde yok dedi. Bugün gidip bakıcam işte mousea kutu içeriği vb tammı mouse temizmi değilmi diye. Peki bu mouseu aldığımda yapabileceğim herhangi bir test vb varmı?

Mouse g903 garantisi bitmiş. Kendiside takas ile almış ve pişman olmuş çünkü çok küçük diyor. Sanırım alıcıda bulamıyor. Kozmetik sıkıntısı vb varmı dediğimde yok dedi. Bugün gidip bakıcam işte mousea kutu içeriği vb tammı mouse temizmi değilmi diye. Peki bu mouseu aldığımda yapabileceğim herhangi bir test vb varmı?
O Mouse küçük bir mouse değil adamya basketbolcu yada başka bir mouse getiricek.

O Mouse küçük bir mouse değil adamya basketbolcu yada başka bir mouse getiricek.
Bakalım bugün gittiğimde görücem :D G903 ise gerçekten direk alıyorum o zaman ?

G903 şu an 1000 lira. Kesinlikle G903.

Ayrıca evet. G903'ün sadece HERO 25K olan modelleri var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,130
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri