Neler Yeni

🔥İndirim Ga-5301 Mekanik Klavye 551,65 TL

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Onur
Arkadaşlar adam haklı , ucuz diye böyle mallar alacağınıza hiç almayın çok daha iyi. Buna parayı yönetmek denir. Akıllı adam parasını düzgün ürüne verir. Bunu alacağına hiç alma, elindeki klavye ile devam et. Anladın mı ? Ha elimde klavye yok bunu alsam olur mu diyorsan tabii ki olur al. Gayet güzel fırsat 500 e hotswap nerede buluyorsun.

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bi laf var biraz bunun üstüne düşünün. Örneğin son zamanda sıkça görüyorum parası kaliteli markalara yetmiyor diye dandik ne idüğü belirsiz supplementlere yöneliyor gençler. Diyorum ki bunu yapacağınıza hiç almayın. Paradan kısıp sağlığınızdan feragat edersiniz. Veya ucuz diye raf aldın 2 gün sonra kırıldı raf. E ne yapacaksın şimdi ? 2 lira ucuza kaçacam diye daha büyük masrafa girdin.
Umarım anlatabilmişimdir.
Abimiz bundan bahsediyor diye düşünüyorum.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Ali Mert Okuducu
Benim tavrım zaten arkadaşın tavrına. Daha iyi bir önerin yok alma diyorsun böyle bir şey olabilir mi ? 20kya sistem toplayacağım - toplama demek gibi bir şey. Madem bu kadar iyi maddi durumu var 20k lık laptop araştırması yapmasın adam gibi laptop alsın. Ban yemek istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

40 yaşına gelip 40 yılda bir halt öğrenememiş olmana mı üzüleyim bu zihniyetle baba olmana mı bilemedim.
Umarım kimse sizin çocuğunuzun gururunu incitecek/utandıracak sözler söylemez. Gerçi çok uzağa bakmaması lazım utanmak için ama neyse.
Bana diyip istedikleri yöne çekmişler 😄 duyar kasma diyip loseve bağışlanan para çöpe mi atiliyor diyen bile olmuş 🤠 ne anlatsam boş bu arkadaşlara

1905

80+ Silver
Bana diyip istedikleri yöne çekmişler 😄 duyar kasma diyip loseve bağışlanan para çöpe mi atiliyor diyen bile olmuş 🤠 ne anlatsam boş bu arkadaşlara
boşver hocam beni anlamıyorlar diyip kendileri bizi anlamıyor. sanki biz 3 kuruşluk klavyeyi övmeye çalışıyoruz. halbuki şu fiyata bu daha iyi deseler bir şey demeyeceğiz. bundan sonra bende beğenmediğim önerileri o alınmaz diyip geçeceğim nasılsa ban yenmiyor.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
OZAN TANKUŞ
Zamanında 80 tl ye ikinci el aldığım Gamepower'ın aynısı arkadaşlar. yaklaşık 8 yıl oldu belkide daha fazladır kullanıyorum. Klavyeye vurdum masadan masaya duvardan duvara banamısın demedi.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Abdullah
Benim klavyenin tuşları basmamaya başladı artık tekme atmam gerekiyor yeni 2 yıl bitti. Temizledim tuşları çıkarıp düzelmedi. Çöp mü oldu yoksa düzeltilir mi

Top Bottom