Edmond_Dantes
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 468
- İsim
- Onur
Arkadaşlar adam haklı , ucuz diye böyle mallar alacağınıza hiç almayın çok daha iyi. Buna parayı yönetmek denir. Akıllı adam parasını düzgün ürüne verir. Bunu alacağına hiç alma, elindeki klavye ile devam et. Anladın mı ? Ha elimde klavye yok bunu alsam olur mu diyorsan tabii ki olur al. Gayet güzel fırsat 500 e hotswap nerede buluyorsun.
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bi laf var biraz bunun üstüne düşünün. Örneğin son zamanda sıkça görüyorum parası kaliteli markalara yetmiyor diye dandik ne idüğü belirsiz supplementlere yöneliyor gençler. Diyorum ki bunu yapacağınıza hiç almayın. Paradan kısıp sağlığınızdan feragat edersiniz. Veya ucuz diye raf aldın 2 gün sonra kırıldı raf. E ne yapacaksın şimdi ? 2 lira ucuza kaçacam diye daha büyük masrafa girdin.
Umarım anlatabilmişimdir.
Abimiz bundan bahsediyor diye düşünüyorum.
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bi laf var biraz bunun üstüne düşünün. Örneğin son zamanda sıkça görüyorum parası kaliteli markalara yetmiyor diye dandik ne idüğü belirsiz supplementlere yöneliyor gençler. Diyorum ki bunu yapacağınıza hiç almayın. Paradan kısıp sağlığınızdan feragat edersiniz. Veya ucuz diye raf aldın 2 gün sonra kırıldı raf. E ne yapacaksın şimdi ? 2 lira ucuza kaçacam diye daha büyük masrafa girdin.
Umarım anlatabilmişimdir.
Abimiz bundan bahsediyor diye düşünüyorum.