Rx 550 bu anakarta takılırsa ekran kartını besleyecek her herhangi bir işlemciyi almayı düşünüyorum.işlemcin ne
psu nedirRx 550 bu anakarta takılırsa ekran kartını besleyecek her herhangi bir işlemciyi almayı düşünüyorum.
hocam ddr2 sistem mi topluyosunuz toplam bütçe nedirRx 550 bu anakarta takılırsa ekran kartını besleyecek her herhangi bir işlemciyi almayı düşünüyorum.
Bütçe 3k evet ddr2 topluyorum.hocam ddr2 sistem mi topluyosunuz toplam bütçe nedir
Hocam ekran kartının güç tüketimini bağlı ona göre alacağım.psu nedir
3k bütçe varsa bence elinizdekini satın fiyatı çok bişey etmese de ddr4 apu toplayınBütçe 3k evet ddr2 topluyorum.
Amcam bana verdi bu masaüstü kasayı ekran kartı işlemcisi var ama eski ve güçsüz ler bende parça alıp yükselteceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ekran kartının güç tüketimini bağlı ona göre alacağım.
Bu dediğin fiyatlar 2. el fiyatlarımı yoksa 0 mı?3k bütçe varsa bence elinizdekini satın fiyatı çok bişey etmese de ddr4 apu toplayın
ryzen 3 2200g 700tl ye bulabilirsiniz
a320-b450 1500tl ye bulabilirsiniz
2x8 ram 800-900tl ye bulabilirsiniz
idarelik bi psu ve hdd alırsınız ucuza uzay montaj kullanırsınız
ikinci elBu dediğin fiyatlar 2. el fiyatlarımı yoksa 0 mı?
facebook marketplace den daha da ucuza bulabilirsiniz bu arada yazdığım parçalarıTamam![]()
Bide bir şey sorabilirmiyim bu anakartarx 550 takılırmı?facebook marketplace den daha da ucuza bulabilirsiniz bu arada yazdığım parçaları
hangisine benim dediklerime ise takılır rx550 almak pek mantıklı değil bu arada 570le falan arasında fiyat farkı azBide bir şey sorabilirmiyim bu anakartarx 550 takılırmı?