Elimdeki para 1200 tl biriktiriyorum 6k çıkana kadar zam gelir zaten o yüzden bu eski sistemi yükseltmeye çalışıyorum.6k bütçe çıkarmı
800x600 30fps o ayarlarda oynama hiç bence git bulut oyun üyeliği al daha iyi
daha uyguna gelir bulut üyeliğiÇıkar da almama ailem karşı bilgisayarın var diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum bende mecburiyetten bu sistemi yükseltmeye çalışıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Zaten çok yüksek oyunlar oynamıyacağım. oynuyacağım oyunlar şunlardır roblox minecraftO anakartın üzerine toplamak çok mantıksız olur. Böyle bir plan varsa onları satıp bütçene ekle ve baştan bir sistem topla. Çünkü o anakartta ramı 8 GB bile yapamayacaksın. GTA 5 için 4 GB ram yeterli gelmeyecektir, çok drop yersin.
Mevzu FPS değil oyun sürekli donacak çünkü ram miktarın yeterli gelmeyecek. Paramı biriktirip ram alırım dersen onu da yapamazsın çünkü anakartın 4 GB ramın üstünü desteklemiyor. Bu durumda da ileride işlemciyi+anakartı+ramlerini değiştirmen gerekecek ve o zamana kadar GTA 5 oynayamayacaksın. Dolayısıyla şu anda GT 730 gibi berbat bir karta bu kadar para vermenin bir manası yok. Kaldı ki 4 GB ram günümüzde Minecraft ve Roblox için de pek yeterli değil aslında.Zaten çok yüksek oyunlar oynamıyacağım. oynuyacağım oyunlar şunlardır roblox minecraft
Gta 5 de kaldırırsa 30-39 fps verirse benden mutlusu yok