Neler Yeni

Gainer önerisi verebilirmisiniz

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
700 TL'ye kadar gainer önerisi yapabilir misiniz? High nutrition diye bir markanın gainerını buldum fakat ucuz olduğu için emin olamadım 3.6 kilosu 370 liraydı. Bilen var mı? Ve başka ne alınabilir?

RidenLive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Berat
bütçeni bir tık daha arttırıp "kalite"yi tercih edebilirsin dostum

kroix11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
yasin şahin
700 TL'ye kadar gainer önerisi yapabilir misiniz? High nutrition diye bir markanın gainerını buldum fakat ucuz olduğu için emin olamadım 3.6 kilosu 370 liraydı. Bilen var mı? Ve başka ne alınabilir?
dostum alıcaksan maltodextrin al gainer alma bence gainer = annenine evde yaptığı kek yada illa gainer alıcam diyor isen bigjoy önerebilirim karbı maltodextrinden geliyor ama malto olarak grizzonenin maltodextrini önereblirim f/p açısından %10 kod ilede düşebilirsin fiyattan ama yinede söyliyeyim sadece supplement ile büyüyemessin haberin olsun yavaştan prinç hazırlaman gerekebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada dostum bilinmedik marka alma içine koyduklarının ne kadarı enzimlenir bilemeyiz :) marka tercih etmeye çalış merdiven altı alma yani

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum alıcaksan maltodextrin al gainer alma bence gainer = annenine evde yaptığı kek yada illa gainer alıcam diyor isen bigjoy önerebilirim karbı maltodextrinden geliyor ama malto olarak grizzonenin maltodextrini önereblirim f/p açısından %10 kod ilede düşebilirsin fiyattan ama yinede söyliyeyim sadece supplement ile büyüyemessin haberin olsun yavaştan prinç hazırlaman gerekebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada dostum bilinmedik marka alma içine koyduklarının ne kadarı enzimlenir bilemeyiz :) marka tercih etmeye çalış merdiven altı alma yani
Hocam maltodextrini bi miktar araştırdım ve kalori ihtiyacını tamamlamak amacıyla kullanımının çok uygun olmadığını okudum. Gainer tam tersine bunun için tasarlanmış bir şey olduğu için gainer öneriyorlardı. Hatta dediğiniz şeyin tam tersini farklı yerlerde okudum. Bu sebepten bilindiğin dışına çıkmayıp gainer almaya karar verdim ve zaten kalori ihtiyacımın çoğunu pirinç gibi temiz besinlerle sağlıyorum sadece bazen kalori ihtiyacımın altına düştüğüm zamanlar oluyor onlar için gainer düşünmüştüm.

Top Bottom