Rotangar
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,082
- İsim
- Efe
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Beyler selam kilo olarak zayıf birisiyim ve ne yersem yiyemim kütle koyamıyorum.Spor geçmişim var biçok spor türünde o yüzden bi nebze parçalı ve estetik genede vücüdüm.Ve işin ilginç kısmı şurada başlıyor 2 senedir aktif oalrak öğlen yemeğimi haftada 2 gün hariç full avm de fast food olarak yiyorum.Koskoca 2 sene yeri geliyor 4 hamburger falan yedim eko menuden 2 tane yani yeri geldi 1 ay boyunca full duble iskender yedim.Bu arada sırf kilo alayım diye böyle sağlıksız beslenmedim mecburudm yani.En son kan verdiğimde adam bana şeker hastası olma sınırındaısn demişti daha sonra bi karaciğer için ultrasona gitmiştim.Karaciğerin yağlanmış tip 1 diyabet olabilirsin falan dedi.Sınırdaymısım yani.İşin ilginç tarafıda ben bu 2 senelik süreçte 1 kg dahi almadım hatta ramazandan sorna falan kilo bile verdim.nasıl bi metobolizmam var bilmiyoru mama ilginç.Aktif spora gittiğim bi ara gainera başladım cidden 1.5 2 haftada bana 4 kg aldırdı çok iyiydi(Bu gainer baslama olayı doktora gitmeden baya önce yaşanan bi olay) daha sonra tatile gitmem gerekti 1 2 ay kullanaadım eski kiloma geri düştüm.Şimdi doktora gideli 4 ay falan olmuştur ve ondan sonrada mecburi dışardan yedim.Gene tatile gidicem ve gainer kullanayım yazın diyorum bu şeker hastalığını tetiklermi karaciğer yağlanamsını.