Neler Yeni

🔥İndirim GAINWARD RTX 4070Tİ SUPER PHOENIX 16GB İNDİRİM!

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Yakup Bolat
doğrusunu söyledim zaten hiç bir şey yazmadan hatasını kabul edebilirdi ama mevuzuyu uzattı

800 dolar msrp lik karta 35k fırsat diye açıyor üstüne 42k normal fiyatı yazmış üstüne daha dün gece vatan 29,5a sattı, piyasadan en ufak haberi yok.
Reis sen her konuya salliyorsun farkında mısın az önce beni yanlış anlamışsın kendi konumda bana da sallamissin yeni farkettim bwudbs okuma yazman yok mu bi tekrar oku konuyu

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Who Laughs
doğrusunu söyledim zaten hiç bir şey yazmadan hatasını kabul edebilirdi ama mevuzuyu uzattı

800 dolar msrp lik karta 35k fırsat diye açıyor üstüne 42k normal fiyatı yazmış üstüne daha dün gece vatan 29,5a sattı, piyasadan en ufak haberi yok.
reis senin neden bu forumda doğru düzgün 1 tane olumlu mesajın yok konuyu uzatmanın ne anlamı var

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Doğukan

sen ne toxic elemansın la hareketlere bak her konuda aynı ilgi delisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Melih Baygör
Pahalı

gamesense

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
esoterik
Bu ekran kartı ile hazır sistemler var fiyatı 36k ya.

Gird4p

80+
bide böyle üste çıkmaya çalışırlar tipik ergen davranışı

"
Şu an piyasası 42 bin tl"

Demiş birde asdsadas
Klasik ergen davranışı diye millete feminen agresyon göstermen de oksimoronun başka bir boyutu olmuş. Dalaşma millete dün 29'a gittiyse de dün dündü. Bugün aynı fiyat varsa boş yapma link bırak.

Top Bottom