Besim Tibuk
80+ Gold
EvdeDinamo Kievliler Türk Bayrağını yakarken neredeydin
EvdeDinamo Kievliler Türk Bayrağını yakarken neredeydin
Okişine gelmeyince tamam dersin anca
konuyu ciddiye alamayacak kadar düşüksün işte cevabın yoksa siyaset karıştırma
Hoca içi boş cümleler kurma.konuyu ciddiye alamayacak kadar düşüksün işte cevabın yoksa siyaset karıştırma
aynen gesemdir 5 6 yiyerek ülkemizin adını güzel duyuruyorHoca içi boş cümleler kurma.
En has Fenerlisi de bilir ki futbolda Türkiye'nin Avrupa'ya açılan penceresi Galatasaray'dır.
ayrıca istediğim cümleyide kurarım sizemi soracağımHoca içi boş cümleler kurma.
En has Fenerlisi de bilir ki futbolda Türkiye'nin Avrupa'ya açılan penceresi Galatasaray'dır.
Yok.aynen gesemdir 5 6 yiyerek ülkemizin adını güzel duyuruyor
barçaya evini dar ederekmi istanbuldada çaktılar ama geseme hocam ona ne diyeceksinizYok.
Real madrid'e 2 dakikada 2 gol atarak.
Prime Real'i İstanbul'da rezil ederek.
UCL'de Çeyrek final oynayarak.
Avrupa ligi ve süper kupasını kazanarak.
En zor Avrupa ligi grubundan namağlup çıkarak.
Barcelona'ya evini dar ederek.
Temsil ediyor knk.
madem çok iyi takımsınız geçen sene ilk 10 da niye yoksunuz ilk 5i geçtim 10da bile yoksunuzYok.
Real madrid'e 2 dakikada 2 gol atarak.
Prime Real'i İstanbul'da rezil ederek.
UCL'de Çeyrek final oynayarak.
Avrupa ligi ve süper kupasını kazanarak.
En zor Avrupa ligi grubundan namağlup çıkarak.
Barcelona'ya evini dar ederek.
Temsil ediyor knk.
Galatasaray en kötü döneminde bile Barcelona'ya karşı taktiklerini iyi uygulayarak iyi bir şekilde direnebildi.barçaya evini dar ederekmi istanbuldada çaktılar ama geseme hocam ona ne diyeceksiniz
NEF stadyumunda çaktılar diyorum :d AYRICA siz iyi değilidiniz barça kötüydüGalatasaray en kötü döneminde bile Barcelona'ya karşı taktiklerini iyi uygulayarak iyi bir şekilde direnebildi.
O sırada küçük takımınız ne yapıyordu? League of Legends kupasını mı kaldırıyordu kszmwmzmmsNEF stadyumunda çaktılar diyorum :d AYRICA siz iyi değilidiniz barça kötüydü
Galatasaray en kötü döneminde kadrosunu oturtmaya çalışırken herkese karşı galibiyet alan bir takımla onların stadyumunda berabere kaldı sonrada kendi stadyumunda 1 gol fark ile yenildi.NEF stadyumunda çaktılar diyorum :d AYRICA siz iyi değilidiniz barça kötüydü
Hala Süper ligdesin inanılmaz haahha.madem çok iyi takımsınız geçen sene ilk 10 da niye yoksunuz ilk 5i geçtim 10da bile yoksunuz
İlk olarak uyarı alacağını söylemek istiyorum.barçaya evini dar ederekmi istanbuldada çaktılar ama geseme hocam ona ne diyeceksiniz