Neler Yeni

⚽Galatasaray 1 - Antalyaspor 0⚽

la geçen sene kadromuz iyi değili çok şükür bu sene güzel transferler yaptık Barcelona'ya direndik o kadroyla
Franfurtun kadrosuda barçaya göre kötüydü hocam bilginiz olsun her şey kadro değil

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Uygunsuz içerik
Franfurtun kadrosuda barçaya göre kötüydü hocam bilginiz olsun her şey kadro değil
form diye bir şey var ama Galatasaray o zaman kadrosunu daha oturtamamıştı ve Barcelona'nın kadrosu oturmuştu formları çok iyidi ezeli rakipleri olan Real Madrid'i 4-0 yenmişlerdi.(senin beyin almaz belki böyle anlatayım ben sana)

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Wesley Sneijder
her şey zaten kadro değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

form diye bir şey var ama Galatasaray o zaman kadrosunu daha oturtamamıştı ve Barcelona'nın kadrosu oturmuştu formları çok iyidi ezeli rakipleri olan Real Madrid'i 4-0 yenmişlerdi.(senin beyin almaz belki böyle anlatayım ben sana)
boşver anlamıyo, anlamak istemiyo

sağol aydınlandım

reportluyorum sizide hocam

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu konudakiler Fenerbahçeli değil, Anti Galatasaray'lılar. Bunun başka açıklaması olamaz. 😀
Gerçek Fenerbahçeliler için Avrupa maçlarında elimden geldiğince destekliyorum. 💙💛❤️

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Eleştiri Yap Ama Hakaret Etme Kimseye Kardeşim, Ayıp bir şey Bu Saygısızlık Yapılmasını Hiç Haz Etmem Kardeşim Bunu Diğer Yorumlardan Yazmıştım Zaten

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bu konudakiler Fenerbahçeli değil, Anti Galatasaray'lılar. Bunun başka açıklaması olamaz. 😀
Gerçek Fenerbahçeliler için Avrupa maçlarında elimden geldiğince destekliyorum. 💙💛❤️
Hocam haklısınız ama forumda Galatasaraylı olanların ÇOĞU da anti Fenerbahçeli.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Cidden mi hocam? Şurda Oliviera ilk maçında etkisizdi diyoruz linçleniyoruz. Bize göre haklı olduğumuz ''5 Yıldız Davasını'' savunuyoruz yine linçleniyoruz. Pedro iyi transfer diyoruz fikrimizce linçleniyoruz. Biz mi anti galatasaraylıyız?

Pedro önce sakatlıktan çıksın sonra konuşalım.

35 yaşındaki Dünyanın en sert liginde oynadı geçen sene 37 maça çıkmış 13 gol 2 asist yapmış adama 5 yıldızlı profilli biri koşamazki diyor.
Mertens iyi transfer zaten. Ama hiç bir zaman oyuncu profili koşmak olmadı onu söylüyoruz.

Top Bottom