Neler Yeni

⚽Galatasaray 1 - Antalyaspor 0⚽

OnurCiftci26

80+ Bronze
Atak da yapar. Ancak 35 yaşındaki oyuncuya 2 yıl kontrat verip bonuslarla yaklaşık 8-9milyon euroyu bulacak şekilde para verilir mi? Ha size göre verilir ama sizde anlarsınız yakında.
Atakta koşu yapar topu alır sürer falan ama siz benim dediğimi anlayamadınız sanırım. Baskıyı seven bir oyuncu değil, top bekler gelirse belki bir şeyler yapar belki yapmaz.
1+1 yıllık sözleşmesi. Galatasaray şampiyon olursa 1 yıl daha uzar şeklinde. Ayrıca Mertens'e bonservis vermiyorsun o parayı maaşa veriyorsun. 2m bonservis 2m maaş verilse çok iyi transfer derdin eminim. Eğer şampiyon olamazsak zaten 1 yıl sonra sözleşmesi uzamayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
1+1 yıllık sözleşmesi. Galatasaray şampiyon olursa 1 yıl daha uzar şeklinde. Ayrıca Mertens'e bonservis vermiyorsun o parayı maaşa veriyorsun. 2m bonservis 2m maaş verilse çok iyi transfer derdin eminim. Eğer şampiyon olamazsak zaten 1 yıl sonra sözleşmesi uzamayacak.
Tamamdır hocam uzatmaya gerek yok.
İyi forumlar dilerim.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Tamamdır hocam uzatmaya gerek yok.
İyi forumlar dilerim.
Güzelce açıklıyorum yanlış bilinenleri çünkü herkes sanki Mertens'e 3-4 yıllık sözleşme ve 5 m maaş verilmiş gibi konuşuyor ancak bu adam 1+1 sözleşmeye geliyor 3.5 maaş geri bonus diye biliyorum.

Bir de bu maaş konusu niye bu kadar uzatılıyor onu da anlamıyorum. Geçen sene gençlere düşük maaş verdikte ne oldu? 13. bitirdik ligi. Bizim ülkede genç oyuncu oynatacak sabır yok herkes 1 senede en iyi performansı olsun istiyor çok sabırsızız. Bizim ligde tecrübeli oyuncular iş yapar geçen sene Trabzonspor'un kadrosu gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Güzelce açıklıyorum yanlış bilinenleri çünkü herkes sanki Mertens'e 3-4 yıllık sözleşme ve 5 m maaş verilmiş gibi konuşuyor ancak bu adam 1+1 sözleşmeye geliyor 3.5 maaş geri bonus diye biliyorum.

Bir de bu maaş konusu niye bu kadar uzatılıyor onu da anlamıyorum. Geçen sene gençlere düşük maaş verdikte ne oldu? 13. bitirdik ligi. Bizim ülkede genç oyuncu oynatacak sabır yok herkes 1 senede en iyi performansı olsun istiyor çok sabırsızız. Bizim ligde tecrübeli oyuncular iş yapar geçen sene Trabzonspor'un kadrosu gibi.
Tamamdır hocam.

Pedro önce sakatlıktan çıksın sonra konuşalım.

35 yaşında Dünyanın en sert liginde oynadı geçen sene 37 maça çıkmış 13 gol 2 asist yapmış adama 5 yıldızlı profilli biri koşamaz ki diyor.
Yalnız pedro mertensden her sezon çok gol atmış

OnurCiftci26

80+ Bronze
Yalnız pedro mertensden her sezon çok gol atmış
Napoli'ye oynanan oyun ile küme düşen Cagliari'ye oynanan oyun bir değildir. Tıpkı ülkemizde büyük takımlarla Anadolu takımlarına oynanan oyun gibi. Çünkü kapalı bir savunma oynuyorlar büyük takımlara karşı.

2013/2014 sezonundan bu yana Serie A'da 110 gol barajını geçen ve 50 asist barajını geçen tek oyuncu Mertens.(113 gol, 59 asist) (y)

Napoli'ye oynanan oyun ile küme düşen Cagliari'ye oynanan oyun bir değildir. Tıpkı ülkemizde büyük takımlarla Anadolu takımlarına oynanan oyun gibi. Çünkü kapalı bir savunma oynuyorlar büyük takımlara karşı.

2013/2014 sezonundan bu yana Serie A'da 110 gol barajını geçen ve 50 asist barajını geçen tek oyuncu Mertens.(113 gol, 59 asist) (y)
tamam kardeşim dediğiniz gibi olsun ligdeki istatisliklerden sonra görüşürüz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
Uygunsuz davranış
ZOOORRRRRTT NASU KOYDU AMA GİRESUNUMMMM HAHAHAHAHAH PHAUHUAHUAUHUAHUAHUAS
Mesaj otomatik birleştirildi:

PĞHAUHUAUIAUUHAUAUHUAHUAUH MERTEENSNSSS BALONUNUUU ZOOOOĞĞĞRTĞTTTRTTRTRT
TORRERAAİAA BALONUU PAATTTTTTTTT
KEREMLE YUNUS ÇÖPÜ GÜÜÜÜÜMMMMMM
GİRESUNUM ŞAMPİYON💚🤍
SAOL GESEM KÜME DÜŞECEK TAKIMI KURTARDINIZ :ddddd

pardon arkadaşlar kardeşim yazmış aldım şimdi pcyi.

KARDEŞİYİM GERİ ALDIMM PAATTT
HA BİR BALONU DAHA UNUTMUŞUM.
OLİVİEERAA BALONUU PATTTTTT GÜÜÜÜÜM.

özür dilerim arkadaşlar sahip çıkamıyoruz bu çocuğa evde de böyle hep.

ZOOORRRRRRRT HİÇ BİR GSLİ GELEMİYO KONUYA GÜÜÜMMMMMM

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
ZOOORRRRRTT NASU KOYDU AMA GİRESUNUMMMM HAHAHAHAHAH PHAUHUAHUAUHUAHUAHUAS

PĞHAUHUAUIAUUHAUAUHUAHUAUH MERTEENSNSSS BALONUNUUU ZOOOOĞĞĞRTĞTTTRTTRTRT
TORRERAAİAA BALONUU PAATTTTTTTTT
KEREMLE YUNUS ÇÖPÜ GÜÜÜÜÜMMMMMM
GİRESUNUM ŞAMPİYON💚🤍
SAOL GESEM KÜME DÜŞECEK TAKIMI KURTARDINIZ :ddddd

pardon arkadaşlar kardeşim yazmış aldım şimdi pcyi.

KARDEŞİYİM GERİ ALDIMM PAATTT
HA BİR BALONU DAHA UNUTMUŞUM.
OLİVİEERAA BALONUU PATTTTTT GÜÜÜÜÜM.

özür dilerim arkadaşlar sahip çıkamıyoruz bu çocuğa evde de böyle hep.
Olm gsli değilim ama neyin kafası Giresun şampiyon mu olcak saniyon 5 hafta sonra patlicak Anadolu takımı ligi küme düşmeden bitirirse ülkeye adana durum ikram etsinler

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mahmut-Yılmaz
Uygunsuz Dil
Olm gsli değilim ama neyin kafası Giresun şampiyon mu olcak saniyon 5 hafta sonra patlicak Anadolu takımı ligi küme düşmeden bitirirse ülkeye adana durum ikram etsinler
GEÇEN SENE DE KONYA ŞAMPİYON OLUYORDU BİZ NİYE OLMAYALİM.
HAKAN KELEŞ HOCAM 4 KÜÇÜKLERİN ELİNE VERE VERE ŞAMPİYON YAPCAK İNŞALLAH.

Top Bottom