Neler Yeni

⚽Galatasaray 1 - Antalyaspor 0⚽

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Ayrıca şunu da ekliyeyim. Eğer biz Antalya deplesmanında sizin gibi ortalama bir futbol oynayıp rakibin bir an boşluk vermesiyle gol atsaydık, bizde sizler gibi sevinirdik çünkü doğal bir şey bu. Antalya zor deplesman iyi takım zor hava koşulları vesare. Ancak sizin tepkiniz bize şey olurdu. ''90dk çok kötü oynayıp son dk da bala gol attınız'' (birde bu gayet uslüplü yazılmış şekli :D) Ha Fenerbahçelilerden de diyen vardır aynı tepkiyi. Ama biz sevindiğimiz zaman siz sevincimizi zehir ediyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mertens gayet iyi defans arkasına koşu atan oyuncu. İtalya liginde bile bunları yapabiliyorsa bizim 0.5x hızında oynanan ligimizde koşmasına bile gerek kalmadan gerekeni yapacaktır.
Atak da yapar. Ancak 35 yaşındaki oyuncuya 2 yıl kontrat verip bonuslarla yaklaşık 8-9milyon euroyu bulacak şekilde para verilir mi? Ha size göre verilir ama sizde anlarsınız yakında.
Atakta koşu yapar topu alır sürer falan ama siz benim dediğimi anlayamadınız sanırım. Baskıyı seven bir oyuncu değil, top bekler gelirse belki bir şeyler yapar belki yapmaz.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cidden mi hocam? Şurda Oliviera ilk maçında etkisizdi diyoruz linçleniyoruz. Bize göre haklı olduğumuz ''5 Yıldız Davasını'' savunuyoruz yine linçleniyoruz. Pedro iyi transfer diyoruz fikrimizce linçleniyoruz. Biz mi anti galatasaraylıyız?

Mertens iyi transfer zaten. Ama hiç bir zaman oyuncu profili koşmak olmadı onu söylüyoruz.
Yo ben de diyorum Pedro iyi transfer.
Oliviera gayet iyiydi. Gerek hazırlık maçlarında gerek bu maçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Siz dersiniz o der x kişisi der hocam :D
Siz alsaydınız transfer çalımı Fener yine bir şeyleri aldı gibi sözler ederdiniz. Biz aldık diye oyuncuyu çöp eden dünya kadar Galatasaraylı var türkiyede.
Oliviera hazırlık maçlarında iyidir ha bu maçta da ortalama oynamıştır. Ama Oliviera gibi adam ortalama oynayamaz etkisizdi dünki maçta.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
galatasaray alır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hocam son olarak eski mesajları okumanızı tavsiye ediyorum :)
Bakalım biz mi antiymişiz, yoksa konudaki yarım akıllı gsliler mi
Maç konusunu bile kupaya yıldıza avrupaya çekmişler :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arda Furkan Gülmez
Hocam ben bir Galatasaraylı olarak açıkçası takımı beğenmedim.Herkesin düşüncesine saygım var ama daha sezonun ilk maçı ve bu kadar uzatmanıza gerek yoktu.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siz alsaydınız transfer çalımı Fener yine bir şeyleri aldı gibi sözler ederdiniz.
Hayır etmezdim.
Hocam son olarak eski mesajları okumanızı tavsiye ediyorum :)
Valla 10 sayfa konu olmuş, dönemem onlara. :PeepoLeave:
Bakalım biz mi antiymişiz, yoksa konudaki yarım akıllı gsliler mi
Tahrik edici (kötüleyici) bir yorumda bulunduysanız yapmış olabilirler, bilmiyorum. Yarım akıllı demende uygunsuz davranışa girebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Hocam ben bir Galatasaraylı olarak açıkçası takımı beğenmedim.Herkesin düşüncesine saygım var ama daha sezonun ilk maçı ve bu kadar uzatmanıza gerek yoktu.
Hocam yok o değil.
Şurda galatasaray kötü oynadı son dk da öyle böyle attı desek şunu dicek adamlar var.
-En son ne zaman şampiyon oldunuz?
-Avrupaya en son ne zaman gittiniz?
-Siz şampiyon olurken dolar 2tl di :D

Biz maç hakkında fikir bile sunamıyoruz şu ülkede.

Hayır etmezdim.

Valla 10 sayfa konu olmuş, dönemem onlara. :PeepoLeave:

Tahrik edici (kötüleyici) bir yorumda bulunduysanız yapmış olabilirler, bilmiyorum. Yarım akıllı demende uygunsuz davranışa girebilir.
Lütfen eski mesajlara gidin hocam :)

Sir Cem T-oker

80+ Gold

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kadro tam değildi ve bu daha ilk maç. Daha bunlara Torreira ve Mertens katılacak. Eğer kesmezse eksik bölgelere takviye yapılacak. Ligde son 10-15 küsür maçta yenilmeyen bir takımın deplasmanına gittik, olur bu kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arda Furkan Gülmez
Kadro tam değildi ve bu daha ilk maç. Daha bunlara Torreira ve Mertens katılacak. Eğer kesmezse eksik bölgelere takviye yapılacak. Ligde son 10-15 küsür maçta yenilmeyen bir takımın deplasmanına gittik, olur bu kadar.
Hocam çok haklısınız.Burda iki takımın başarılarını kıyaslayacagimiza türk takımlarını desteklemeliyiz.EBEDİ REKABET EBEDİ DOSTLUK .

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Hocam çok haklısınız.Burda iki takımın başarılarını kıyaslayacagimiza türk takımlarını desteklemeliyiz.EBEDİ REKABET EBEDİ DOSTLUK .
Yok hocam o işler öyle olmuyor ülkemizde.
Fenerbahçeli adam doğal olarak profiline 5 yıldızlı Fenerbahçe logosu koymuş. Gsli adamın biri ''Pp yi gördüm konuşmayı kestim :D'' falan diyor. Hakikatten yazık ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arda Furkan Gülmez
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,953
Üyeler
164,754