Neler Yeni

Galatasaray 1 - Lazio 0 ( maç sonu )

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bjkli olarak(çoğunız biliyorsunuz) sevindim Avrupa'da başarı göstermeliyiz hepimiz birbirimizi desteklemeliyiz. Bunarada gsnin gol çok saçma :D

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
seviyeli bir şekilde tartışarak maçı yorumlamanızı bekliyorum
benim yorumum - galatasaray çok iyi bir oyun oynadı topu kendi ayağında tuttu hata yapmadı pozisyon da pek verdi sayılmaz ve 2-3 tane net pozisyon buldu şansını kullanarak da gol attı.
Sonunda bir baltaya sap olabildiler.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Lazio çok kötü oynadı gs de bunu avantaja çevirip maçı kazandı ama şu anda kötü seviyede olan bir takıma karşı alınan zar zor galibiyeti övmemek lazım.
Peki Lazio'nun kötü oynamasının sebebi Galatasaray ise? Bir kere de tebrik etmeyi öğrenin arkadaş!

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Evet ama gs oynatsa da lazio oynayamazdı dediğim gibi bu rakibi zar zor yenmeyi övmemek gerekiyor.
Lazio mu oynayamazdı ?
Köy takımı değil bu haberin olsun,adamlara 1 tane net hata verselerdi çok büyük ihtimalle gol ile biterdi o pozisyon.
Ayrıca zar zor yenmek değil,iyi oynayıp yenmek burada önemli olan,keşke azcık objektif baksan.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
seviyeli bir şekilde tartışarak maçı yorumlamanızı bekliyorum
benim yorumum - galatasaray çok iyi bir oyun oynadı topu kendi ayağında tuttu hata yapmadı pozisyon da pek verdi sayılmaz ve 2-3 tane net pozisyon buldu şansını kullanarak da gol attı.

Gerçekten hatasız bir maç oynadık desek yeridir bazı şutlarımız direkte patladı bazılarını kaçırdık şansız anlar yaşadık ama son ana kadar mücadele etmeyi bırakmadık defans hattımız içeriye top atılmaması için duvar kurdular bildiğin çoğu şutu uzaktan yada kafa ile karşıladık bütün futbolcularımızın eline ayağına sağlık arrivederci lazio 💛 ❤️

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kardeşim lazio nun diğer maçlarını izledin mi?
Ayrıca tebrik de ediyorum gs yi ancak böyle bir takıma karşı alınan zar zor galibiyeti abartmayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam permalı.
Evet denk geldikçe izliyorum. Lazio'yu Galatasaray oynatmadı. Boşuna genç oyuncu almıyoruz önde press yaparak top yapmalarını önledik. Son 15 dakika ise oynamamız gerektiği gibi geri çekilerek kontra kovaladık.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Lazio mu oynayamazdı ?
Köy takımı değil bu haberin olsun,adamlara 1 tane net hata verselerdi çok büyük ihtimalle gol ile biterdi o pozisyon.
Ayrıca zar zor yenmek değil,iyi oynayıp yenmek burada önemli olan,keşke azcık objektif baksan.
Önemli olan sonuç ve sonuç ne?
Kalecinin 66. Dk de kendi kalesine attığı golle gs nin maçı 1 0 kazanması.

şahin doğan

80+ Platinum
Gerçekten hatasız bir maç oynadık desek yeridir bazı şutlarımız direkte patladı bazılarını kaçırdık şansız anlar yaşadık ama son ana kadar mücadele etmeyi bırakmadık defans hattımız içeriye top atılmaması için duvar kurdular bildiğin çoğu şutu uzaktan yada kafa ile karşıladık bütün futbolcularımızın eline ayağına sağlık arrivederci lazio 💛 ❤️
savunma anlamında gerçekten iyiydik ve rakip taraftarın neden marcao yıpratmaya çalıştıklarını bir kez daha anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önemli olan sonuç ve sonuç ne?
Kalecinin 66. Dk de kendi kalesine attığı golle gs nin maçı 1 0 kazanması.
galatasaraylımısın veya değilmisin bilmiyorum ama değilsen senin daha çok sevinmen lazım bu duruma kaybetseydik ülke puanı gidiyor diye eleştirecektiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,744
Üyeler
163,713
Son üye
İsademirel01
Top Bottom