Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,562
Uygunsuz dil
Yeenim FB kadroyu baştan sona yeniledi siz başı tutun anca.
Yeenim FB kadroyu baştan sona yeniledi siz başı tutun anca.
başı tutun?Yeenim FB kadroyu baştan sona yeniledi siz başı tutun anca.
7m + deniz + tolga az bence
başı tutun?
Nerden geliyor bu samimiyet?
Biraz "ahlak" biraz da "terbiye"
aynısı sizin içinde geçerli edep biraz
Baş= insanın en üst bölümünde yer alan bölüm.başı tutun?
Nerden geliyor bu samimiyet?
Biraz "ahlak" biraz da "terbiye"
Dostum Türk takımısın ve sadece bir oyuncuya 7+deniz(2,5)+tolga(1,5) hemen hemen 11 daha işin bonusları ile 12 13 milyon para vermiş oluyorsun. Ne kadar mantıklı?7m + deniz + tolga az bence
Yazık.Baş= insanın en üst bölümünde yer alan bölüm.
Aynı şey mi dostum?7m + deniz + tolga az bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aynısı sizin içinde geçerli edep biraz
fotodan bahsediyorum ayrıca o fiyat normal ilerde 15 20 ye satılabilecek bir oyuncu daha düne kadar can atıyordunuz şimdi beğenmiyorsunuz cidden yazıkDostum Türk takımısın ve sadece bir oyuncuya 7+deniz(2,5)+tolga(1,5) hemen hemen 11 daha işin bonusları ile 12 13 milyon para vermiş oluyorsun. Ne kadar mantıklı?
Mesela onun yerine genc oyuncuları kesfedip 3 4 tane alsaydın o paraya her biri 8-10 a giderdi. 12 ye alıp 30 civarına satabilirdin. Ama irfanı o fiyata satmak zor...
Yazık.
Ne kadar küçük bir insansın. Bir de karşındakini cahil yurduna vurma çaban...
O zaman senin de sağlam bir BAŞ ın üzerine oturmanı diliyorum. Ama böyle büyükce ve uzunca.
Eminim bundan ban veya uyarı yerim
Sebebi bunu benim yazmış olmam. Sözde tartışmaları başlatıyorum ya...
Aynı şey mi dostum?
Ben fenerbahçe irfanı alabilir demişim?
Bunda ne var???
Diğerinin yazdığını oku
Beğenmediğimi nereden çıkardın dostum?fotodan bahsediyorum ayrıca o fiyat normal ilerde 15 20 ye satılabilecek bir oyuncu daha düne kadar can atıyordunuz şimdi beğenmiyorsunuz cidden yazık
Marsilyaya 15m fiyat vermişler dedim. Marsilya 15m vermiş demedim. Sonradan marsilya kulüp yöneticileri de irfan canın listede olmadığını söylemişler. Fener Denizi 3.5m almıştı.Deniz türüç bedava futbolcu mu?
Ayrıca marsilya 15 vermiş fener 7+deniz turuc diyorsun. Sence 15<7+deniz türüc m?![]()
Bu lafı üzerinize alınmayın.Galatasaray yönetimi İrfan Canı gündemde tutup Gedson Carvalho ve DeAndre Roselle Yedlin'i transferini KAP'a bildirdi görünüşe göre İrfan can Fenerbahçe'ye gidecek gibi gözüküyor bu durum ile ilgili düşünceleriniz?