Galatasaray kupayı aldı Fenerbahçe kara kara düşündü

Mahmut Yılmaz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,007
galatasaray trbaoznu malup ederek kupayı aldı forumdaki fenerbahçe ve trabzonlular kara kara düşündü
galatasaray hile mi yaptı yoksa kupayı haketti mi

Bu hafta ligde bizim zaten. Açık konuşayım bu sezon kimse kimseye şike yaptı diyemez diye düşünüyorum. Hakemlerin hepsi her maç kötü yönettiler. yabancı hakem isteyenleri de gördük. Velasıl Kelam şampiyonu tebrik edip sıradaki sezona odaklanmak daha mantıklı

Bu hafta ligde bizim zaten. Açık konuşayım bu sezon kimse kimseye şike yaptı diyemez diye düşünüyorum. Hakemlerin hepsi her maç kötü yönettiler. yabancı hakem isteyenleri de gördük. Velasıl Kelam şampiyonu tebrik edip sıradaki sezona odaklanmak daha mantıklı
hgahahahah geçen ts de maçında ki olaylarıda gördük hocam, gsnin son yıllarda ki hiç bir şampiyonluğu helal deği siyasidir, kimse bunu unutmasın.

e sımdı super kupaya ne oldu

hgahahahah geçen ts de maçında ki olaylarıda gördük hocam, gsnin son yıllarda ki hiç bir şampiyonluğu helal deği siyasidir, kimse bunu unutmasın.

Geçen TS maçındaki olaylardan kastın auttan gol yememiz ise doğru haklısın. Bayağı olay olmuştu. :D

Pazar günü acaba stadda söylendiği gibi Osimhen için bir kareografi yapacaklar mı? Yapsınlar ve kalsın şu herif ya. Bir şekilde en azından 1 sene daha oynamalı.

tamam kral bütün bakanları partileri gezen ali koça noldu peki kendi başarısızlığınızı bu sebeplere sığdırmak nasıl bir kandırmaca ilk 5 takımdan puan al sonra şampiyonluk kovala derbilerde akan oyundan golün yok her maç ezilmişsin ne anlatıyorsun birde siyasidir demişsin hönkürtme a

Fenerliyim ama şu gsnin oynadığı topu görünce ne yalan söyliyim götüm yandı. Bizim obeznesyri yemek yiyeceğine osimhen izlese belki bir şey yapardı.

Fenerliyim ama şu gsnin oynadığı topu görünce ne yalan söyliyim götüm yandı. Bizim obeznesyri yemek yiyeceğine osimhen izlese belki bir şey yapardı.
Aga nasıl Fenerbahçelisin imzanda Galatasaray amblemi var :ROFLMAO::ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aga yapma be :) Göz var izan var, sen ya hiç Galatasaray maçlarını izlemedin yada Fenerbahçe maçlarını izlemedin. Aksi halde bunu söylemen mümkün değil.

galatasaray trbaoznu malup ederek kupayı aldı forumdaki fenerbahçe ve trabzonlular kara kara düşündü
galatasaray hile mi yaptı yoksa kupayı haketti mi
Valla bu sezon kötü bir sezondu ne tadı vardı ne tuzu vardı bence bir kaç maç hariç Fenerbahçenin özellikle hiçbir şey deme lüksüne sahip değil kendi ayaklarına kendi sıktı kaybetmeseydi 6 puan , bir fenerli olarak böyle düşünüyorum.

Geri