aynen aynenBoş yapma hocam tetenin pozisyon %100 penaltı hakem antalyalı oyunculara 2 kırmızı 12 sarı kart eksik verdi fbjk liler futboldan anlamaz zaten
aynen aynenBoş yapma hocam tetenin pozisyon %100 penaltı hakem antalyalı oyunculara 2 kırmızı 12 sarı kart eksik verdi fbjk liler futboldan anlamaz zaten
Az objektif ol dünki fb maçında hakem tadice neden kırmızı vermedi ve ryan kentin yaptığı penaltıda vara bile gitmediaynen aynen
objektif ve gsli yok hocam öyle dünyaAz objektif ol dünki fb maçında hakem tadice neden kırmızı vermedi ve ryan kentin yaptığı penaltıda vara bile gitmedi
Ben dün fb kaybeder diye maçı tamamen izledim zaten kasımpaşa maçı sattıryan kent???? adamın lisansı çıkmadı kardeş sen nerde izledin kenti torbacının numarasını ver lazım olur belki @Romalu lakaka
dostum sen okuyomusun yazılanları? biz ne diyoruz sen ne diyosun kafanmı iyi ne anlatıyon bilader aloooooooooooooooo ryan kent kadroda yok bile penaltı yaptı diyosun senBen dün fb kaybeder diye maçı tamamen izledim zaten kasımpaşa maçı sattı
Hocam ben fb maçları izlemiyom galiba osterwolde idi ceza sahısı içinde hakem frikik verdi orda penaltı verse maç 2-2 olcakdostum sen okuyomusun yazılanları? biz ne diyoruz sen ne diyosun kafanmı iyi ne anlatıyon bilader aloooooooooooooooo ryan kent kadroda yok bile penaltı yaptı diyosun sen