- En İyi Cevap
- 101
Dahası
Rica ederim ?tesekkur ederim
Rica ederim ?tesekkur ederim
off bunun fiyatı cok iyimiş 5 saat kalmış ama keşke daha erken görseydım hiç kacırmazdımGIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GTX 1660 SUPER OC ITOPYA'da.www.itopya.com
Bunu almaya hazır ol yine de. Çok rastladım, bu bir taktik. Bir kere takip ettim bu kampanyaların bitiş süresini, bittikten sonra bı 6 saat daha ekliyorlar. Tamamen satış stratejisi, yani indirim uzayabilir.off bunun fiyatı cok iyimiş 5 saat kalmış ama keşke daha erken görseydım hiç kacırmazdım
Kaçırırsan da üzülme fırsatlar bitmez.off bunun fiyatı cok iyimiş 5 saat kalmış ama keşke daha erken görseydım hiç kacırmazdım
Sanada hayırlı olsun iyi forumlarhayırlı olsun simdiden tesekkür ederim
O karttan 1660 Supere geçmek mantıklı değil. UV+OC yaparsan hem ısı azalır hem de ısı azaldığından fan sesi azalır.bende rx590 var ondan yükseltmeyi düşünüyorum kart cok ısınıyo ve yakıyor
Mantıklı.O karttan 1660 Supere geçmek mantıklı değil. UV+OC yaparsan hem ısı azalır hem de ısı azaldığından fan sesi azalır.
Şahsen öyle yapıyorum Memory Clock arttırıp UV yapıyorum. Furmark skoru 5210 çıkıyor. Derece en fazla 63-65 arası. Kasam çok iyi değil. UV yapmadan 77 derece görmüşlüğüm var.Mantıklı.
Undervolt doğru yapıldığında çok iyi sonuçlar doğuruyor.Şahsen öyle yapıyorum Memory Clock arttırıp UV yapıyorum. Furmark skoru 5210 çıkıyor. Derece en fazla 63-65 arası. Kasam çok iyi değil. UV yapmadan 77 derece görmüşlüğüm var.
biraz gec oldu ama sayende aldım kardesim tesekkür ederim eski kartıma nazaran hiç ısınma yaşamıyorum ayıca ekran kartı duyulmuyor bile performans olarak da %10 bir artışım olduBunu almaya hazır ol yine de. Çok rastladım, bu bir taktik. Bir kere takip ettim bu kampanyaların bitiş süresini, bittikten sonra bı 6 saat daha ekliyorlar. Tamamen satış stratejisi, yani indirim uzayabilir.