firmadan oyun hediyenizi isteyin önceDOSTLARIM GALAX IN 5070 WHİTE 2 GANLI MODELİ ŞUAN ELİMDE AKLINIZDA MERAK ETTİĞİNİZ TESTLERİ BELİRTEBİLİRSİNİZ HEM FORUMA FOTOĞRAFLI İÇERİK ATACAĞIM HEMDE VİDEO GERİ DÖNÜŞLERİNİZİ AKLINIZDAKİ SORU İŞARETLERİNİ YAZIN
Hocam tek merak ettiğim 4X MFG ilk onu test eder misiniz. Hissiyatı ve gecikmesi felan.DOSTLARIM GALAX IN 5070 WHİTE 2 GANLI MODELİ ŞUAN ELİMDE AKLINIZDA MERAK ETTİĞİNİZ TESTLERİ BELİRTEBİLİRSİNİZ HEM FORUMA FOTOĞRAFLI İÇERİK ATACAĞIM HEMDE VİDEO GERİ DÖNÜŞLERİNİZİ AKLINIZDAKİ SORU İŞARETLERİNİ YAZIN
foto video atarsan iyi olur valla merak ediyorum nasıl durduğunu kasada kartın
Ürünün hissiyatı güzel soğutma olaraksa 72 73 lerden yukarısı hiç olmadı kart küçük dursada biraz ele ağır geliyorsogutmu durumu ve parça kalitesi nedir extra sogutma blogu falan var mı
Fan sesi biraz varhocam
boşta ve full yükte kaç derece
coil whine var mı
fan sesi çok mu rahatsız ediyor full yükte
bu gibi şeyleri paylaşırsanız sevinirim almayı düşündüğüm bir kart indirime girerse
o rgb detayını bilmiyordum harbi çok iyi duruyorVideo da burada![]()
sıcaklıklar inno3d den bir tık daha kötü galiba. sağlam oyunlarda furmarktan daha fazla çıkıyor yorumlardaki 78 dereceler doğru gibi. şahsen yeni bir kart için kötü 75 derece üstüÜrünün hissiyatı güzel soğutma olaraksa 72 73 lerden yukarısı hiç olmadı kart küçük dursada biraz ele ağır geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fan sesi biraz var
Boşta kart 34 derece
Aşağıdaki test 15 dk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Occt de test edeceğim 280W güç tüketiyor o koşulda kaç derece görür bakacağız
İnno3d de dikkat edin 210W güç tüketiyor onun testlerini arkadaşa iletmek gerekiyor daha doğru atarsasıcaklıklar inno3d den bir tık daha kötü galiba. sağlam oyunlarda furmarktan daha fazla çıkıyor yorumlardaki 78 dereceler doğru gibi. şahsen yeni bir kart için kötü 75 derece üstü
Furmark testi 188W mış kontrol ettim cyperpunk2077 de sıcaklıklara bakacağım occt de şimdi geliyor 280 W sıcaklıklarıİnno3d de dikkat edin 210W güç tüketiyor onun testlerini arkadaşa iletmek gerekiyor daha doğru atarsa