Hocam Galaxa güven tamdır Msi Asus seviyesinde bir markadır kuşkunuz şupheniz olmadan alabilirsiniz kimseye sormayın galax gördüğünüzde alın direkDOSTLARIM GALAX IN 5070 WHİTE 2 GANLI MODELİ ŞUAN ELİMDE AKLINIZDA MERAK ETTİĞİNİZ TESTLERİ BELİRTEBİLİRSİNİZ HEM FORUMA FOTOĞRAFLI İÇERİK ATACAĞIM HEMDE VİDEO GERİ DÖNÜŞLERİNİZİ AKLINIZDAKİ SORU İŞARETLERİNİ YAZIN
Malzeme kalitesi güzel sıcaklığı da tatmin eder iki fanlı modele göre gayet etkileyici inno3d ile aynı performansı veriyor fiyata göre karar verilmeliHocam Galaxa güven tamdır Msi Asus seviyesinde bir markadır kuşkunuz şupheniz olmadan alabilirsiniz kimseye sormayın galax gördüğünüzde alın direk
En kötü ihtimalle 200 çekmesi lazım 250 olmasını yine beklemiyorum ama tlou2 sistem yoran oyun
Değerler güzel sorun yok işlemci modelin nedirAlıntıyı görüntüle
Dead island 2 testi hocam 210 196 arası w çekiyor hava boşluğa falan bakınca 150-160lara kadar düşüyor ama muhtemelen TLOU2 lik bir sorun kartım da sorun yok şükür rahatladım. Böyle aksiyon anında ya da boşluğa bakmadığım zaman bu oyunda 210-215 kadar çekiyor 220 gördüm.
ryzen 5 7600Değerler güzel sorun yok işlemci modelin nedir