Palo DAYI 👑
80+ Gold
ıyımıs ben bır tık fazla beklıyordum ama gayet ıyı o ıslemcı ıcınzor hatta bence bulunmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaç bekliyordun bende merak ettim![]()
ıyımıs ben bır tık fazla beklıyordum ama gayet ıyı o ıslemcı ıcınzor hatta bence bulunmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaç bekliyordun bende merak ettim![]()
galax kastetmiştim hocam.hala var ama 3 fanlı modelı o
https://www.gaming.gen.tr/urun/4957...antili-star-wars-outlaws-hediyeli/?ref=akakce tamam galaxgalax kastetmiştim hocam.
güncel kullanıyorum ekran kartını yüzde 100 kullanan oyunlarda 71 dereceyi geçtiğini görmedim.Isı değerleri ne bu kartın acaba
hayır 2 fanlı linkteki model.3 fanlımı?
evet kendilerini çok geliştirdiler 4000 serisiyle. tedarikçileri gaminggen olduğu için bir sıkıntı çıkarsa hemen birebir değişimde yapıyorlar.Asus dual den farkı yok bu modelin.evet zaten öyle galax güzel soğutuyor
4000serisi zaten genel ısınmıyor. Asusun ismi var alabileceğin en fp 4070 super benim attığım galaxevet kendilerini çok geliştirdiler 4000 serisiyle. tedarikçileri gaminggen olduğu için bir sıkıntı çıkarsa hemen birebir değişimde yapıyorlar.Asus dual den farkı yok bu modelin.
1080 zor da 2k çözünürlükte gayet rahat kullanılır.5600 işlemci ile 1080pde %40, 2K da %30 darboğazlık yapıyormuş. İşlemcim yeterli olsa alacaktım