Galax Geforce RTX 5070 Ti Alınır mı ?

Alakası yok hocam. Bende amd kullanıyorum ama bir sonraki kartımı nvidia alacağım. Bağımlılık yada fanboyluktan değil kartım kötü de değil ama nvidia deneyeceğim
denemek istiyorsan da bari bu modele bakma hocam, 2 fanlı galax 4060 kullanmıştım 115w güç çekerken bile 2000rpm'e çıkıyordu fanları.
ben zaten nvidia almayın amd alın demiyorum, bu galax bazında konuşuyorum ama cümleyi alıp yine herkes istediği tarafa çekmiş.
ayrıca 5070ti da yapılıp da 9070xt de yapılmayan edit neymiş ya saçmalamayın bari, ai falan desen anlarım o işlerde nvidianın eline su döken yok.
elden çıkarma mevzusuda değişir, bu galax'ı elden çıkaramazsın imkanı yok nvidia oluşu bile kurtarmaz. denemek isteyen alsın. :ROFLMAO:

Son düzenleme:
9070xt ile gayet edit yapılıyor 7000 serisi kadar leş değil o konuda :D
knk tabii ki edit yapabilirsin ama nvidia'nın sunduğu özelliklerin yarısını bile sunmuyor amd tarafı maalesef yüksek render alacağın zaman farkı anlıyorsun

denemek istiyorsan da bari bu modele bakma hocam, 2 fanlı galax 4060 kullanmıştım 115w güç çekerken bile 2000rpm'e çıkıyordu fanları.
ben zaten nvidia almayın amd alın demiyorum, bu galax bazında konuşuyorum ama cümleyi alıp yine herkes istediği tarafa çekmiş.
ayrıca 5070ti da yapılıp da 9070xt de yapılmayan edit neymiş ya saçmalamayın bari, ai falan desen anlarım o işlerde nvidianın eline su döken yok.
elden çıkarma mevzusuda değişir, bu galax'ı elden çıkaramazsın imkanı yok nvidia oluşu bile kurtarmaz. denemek isteyen alsın. :ROFLMAO:
galax bazında konuşuoyrsunda zaten 5070ti kartlar 40k'dan başlıyor yine fiyat farkı 10k.
Ben aşırı fazla pubg oynayan biriyim ama bu oyunda nvidia kartlar daha akıcı oynatıyor fpsim yüksek ama akıcılık 0. %lik fpsler sıkıntılı

Hocam 1 hafta sabret, 5070ti görünce konuda geldim, dün satın aldım Gaming Gecesinden,39K ya piyasasının altında, modeli Gainward Phoenix S 3 fanlıAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun güle güle kullan. Benim için taksitli olması gerek şuan. Aklımda max 70k ya toplarım sistemi diyordum. 80-90 lara çıktım bile '1-2 bin tl daha koyayım da şu parça olsun bari ' diye diye .

5070 neyse de 5070Ti 2 fanlı kullanmak kafa ütüler. Almışken 3 Fanlı al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,642
Üyeler
184,193
Son üye
Elflyy
Geri