Neler Yeni

Galax Markası Nasıldır?

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Kalitelidir. Sorun yaratmaz . Ama Zotac da düşünebilirsiniz. 2900Tl fiyat seviyesine bulabilirsiniz.

EmreTRk

80+ Bronze

Death Mark

80+ Bronze

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
https://www.teknobiyotik.com/galax-...92bit-gddr6-ekran-karti-glx-26nrl7hpx7oc.html Arkadaşlar ekran kartımı yenilemek istiyorum.(bütçe:3000tl) Bu ekran kartı alınır mı? Isınma problemi olur mu? Başka ekran kartı önerilerine açığım.

Buyur dostum GALAX ın nasıl iyi bir mark olduğunun tarihçesi :D.

Titan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Musa GÜLENER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir Asus değil ama aliexpressden getirilenlerden iyidir diye düşünüyorum. Youtubeden inceleme videolarına göz at derim ama teknobiyotik karttan daha tehlikeli gibi görünüyor ?
Neden öyle soyledin teknobiyotikle alakalı sıkıntı mı yaşadın

EmreTRk

80+ Bronze
Neden öyle soyledin teknobiyotikle alakalı sıkıntı mı yaşadın
Hayır ancak kullandığı parçalar sıkıntılı bana göre. 3000 TL ye oyuncu bilgisayarı diye bi açıyoruz ürünü, birtek ekran kartının markası sağlam oluyor kasasından tut ssdye kadar hiçbir ürünün markası bilinmedik oluyor (denk geldiğim bir ürün için konuşuyorum). Tabiiki memnun kalanda vardır ancak itopya vatan incehesap gibi güvenilir yerler varken teknobiyotiği tercih etmek bana pek mantıklı gelmiyor. 2 kuruş fazla olsun kırmızı olsun mantığı ?

HADOLEITE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Halit
Türkiye'de tam ünlenemeyen markalardan.. Henüz kullanmadım ama kullananlar memnun olduklarını söylüyor.. Denemekte fayda var.

Gambalaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Onur Erden
Yaklaşık bir aydır GTX 1650 SUPER model kartını kullanıyorum. Performans ve soğutma anlamında sorun yok ama kart görüntü açısından sınıfta kalır. Bir tane led ve arka plaka koymak zor olmamalı.😡
Kart hakkında sorusu olan bana sorabilir.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yaklaşık bir aydır GTX 1650 SUPER model kartını kullanıyorum. Performans ve soğutma anlamında sorun yok ama kart görüntü açısından sınıfta kalır. Bir tane LED ve arka plaka koymak zor olmamalı.😡
Ne kadar ekmek o kadar köfte sen performansa bak

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yaklaşık bir aydır GTX 1650 SUPER model kartını kullanıyorum. Performans ve soğutma anlamında sorun yok ama kart görüntü açısından sınıfta kalır. Bir tane LED ve arka plaka koymak zor olmamalı.😡

Giriş seviyesindeki kartlarda bunu beklemen çok saçma dostum, RTX olan ust seviye kartlara bakman lazım vede şöyle söyliyim sana GALAX ın ust seviye soğutma modellerini türkiye de pek bulamassın genelde giriş seviyesi soğutmalar mevcut. Ama yurt dışına bakar isen ışıklı mışıqlı bolca modeli görürsün GALAX da :).

Top Bottom