Galax Markası Nasıldır?

Kalitelidir. Sorun yaratmaz . Ama Zotac da düşünebilirsiniz. 2900Tl fiyat seviyesine bulabilirsiniz.

https://www.teknobiyotik.com/galax-...92bit-gddr6-ekran-karti-glx-26nrl7hpx7oc.html Arkadaşlar ekran kartımı yenilemek istiyorum.(bütçe:3000tl) Bu ekran kartı alınır mı? Isınma problemi olur mu? Başka ekran kartı önerilerine açığım.

Buyur dostum GALAX ın nasıl iyi bir mark olduğunun tarihçesi :D.

Galax kaliteli bir markadır, için rahat olsun.

Bir Asus değil ama aliexpressden getirilenlerden iyidir diye düşünüyorum. Youtubeden inceleme videolarına göz at derim ama teknobiyotik karttan daha tehlikeli gibi görünüyor ?
Neden öyle soyledin teknobiyotikle alakalı sıkıntı mı yaşadın

Neden öyle soyledin teknobiyotikle alakalı sıkıntı mı yaşadın
Hayır ancak kullandığı parçalar sıkıntılı bana göre. 3000 TL ye oyuncu bilgisayarı diye bi açıyoruz ürünü, birtek ekran kartının markası sağlam oluyor kasasından tut ssdye kadar hiçbir ürünün markası bilinmedik oluyor (denk geldiğim bir ürün için konuşuyorum). Tabiiki memnun kalanda vardır ancak itopya vatan incehesap gibi güvenilir yerler varken teknobiyotiği tercih etmek bana pek mantıklı gelmiyor. 2 kuruş fazla olsun kırmızı olsun mantığı ?

Türkiye'de tam ünlenemeyen markalardan.. Henüz kullanmadım ama kullananlar memnun olduklarını söylüyor.. Denemekte fayda var.

Yaklaşık bir aydır GTX 1650 SUPER model kartını kullanıyorum. Performans ve soğutma anlamında sorun yok ama kart görüntü açısından sınıfta kalır. Bir tane led ve arka plaka koymak zor olmamalı.😡
Kart hakkında sorusu olan bana sorabilir.

Yaklaşık bir aydır GTX 1650 SUPER model kartını kullanıyorum. Performans ve soğutma anlamında sorun yok ama kart görüntü açısından sınıfta kalır. Bir tane LED ve arka plaka koymak zor olmamalı.😡
Ne kadar ekmek o kadar köfte sen performansa bak

Yaklaşık bir aydır GTX 1650 SUPER model kartını kullanıyorum. Performans ve soğutma anlamında sorun yok ama kart görüntü açısından sınıfta kalır. Bir tane LED ve arka plaka koymak zor olmamalı.😡

Giriş seviyesindeki kartlarda bunu beklemen çok saçma dostum, RTX olan ust seviye kartlara bakman lazım vede şöyle söyliyim sana GALAX ın ust seviye soğutma modellerini türkiye de pek bulamassın genelde giriş seviyesi soğutmalar mevcut. Ama yurt dışına bakar isen ışıklı mışıqlı bolca modeli görürsün GALAX da :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,891
Üyeler
189,341
Son üye
Sparkus
Geri