Neler Yeni

🔥Galax RTX 4070 TI Super EX Gamer |31.999|🔥

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen

1731134111562.png

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
lappelduvide

Alıntıyı görüntüle
betaplustan çöp alınmaz biraz araştırın ne dediğimi anlarsınız

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neden alınmazmış pardon ? Gaming Gen TR'den bahsediyoruz. Sayısız alışveriş yaptım gerek hazır kasa gerek bilgisayar bileşeni ve gaming ekipman. Hatta en son bir kaç ay önce ekran kartımı oradan aldım. Kutulamasından teslimata kadar her şey sorunsuzdu. Ayrıca kendilerine mail ile çok hızlı ulaşabiliyorum diğer firmalar mail kontrolü yapmazken. Siz ve bir kaç arkadaş sorun yaşadı diye Gaming Gen TR kötü mü oluyor ? :D

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
lappelduvide
Neden alınmazmış pardon ? Gaming Gen TR'den bahsediyoruz. Sayısız alışveriş yaptım gerek hazır kasa gerek bilgisayar bileşeni ve gaming ekipman. Hatta en son bir kaç ay önce ekran kartımı oradan aldım. Kutulamasından teslimata kadar her şey sorunsuzdu. Ayrıca kendilerine mail ile çok hızlı ulaşabiliyorum diğer firmalar mail kontrolü yapmazken. Siz ve bir kaç arkadaş sorun yaşadı diye Gaming Gen TR kötü mü oluyor ? :D
gaming gen trden bahseden mi var iki ayrı firma gibi çalışıyorlar umarım bir gün betaplustan bir ürün alırsın o zaman ne olduklarını anlarsın

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
gaming gen trden bahseden mi var iki ayrı firma gibi çalışıyorlar umarım bir gün betaplustan bir ürün alırsın o zaman ne olduklarını anlarsın
Kardeşim betaplus Gaming TR nin kendisi. Betaplus kullandığı cari ünvan adı. Kaşesi yani. Gaming Gen TR'ye mail at kaşe bilgilerinizi alabilir miyim diye sana Betaplus'ı gönderirler. Ben Şirket İdari müdürüyüm. Bütün faturalarımı şirkete kestiririm. Betaplus olarak gelir bütün faturalar gaming gen tr adını göremezsin.

mrTbone

80+
Kardeşim betaplus Gaming TR nin kendisi. Betaplus kullandığı cari ünvan adı. Kaşesi yani. Gaming Gen TR'ye mail at kaşe bilgilerinizi alabilir miyim diye sana Betaplus'ı gönderirler. Ben Şirket İdari müdürüyüm. Bütün faturalarımı şirkete kestiririm. Betaplus olarak gelir bütün faturalar gaming gen tr adını göremezsin.
kral geldi :D

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
lappelduvide
bunu bende biliyorum fakat git betaplustan ürün al gaming gen tr'den ürün al sana iki farklı firmaymış gibi muamele yapıyorlar betaplus çok zorluk çıkartırken gaming gen tr'de sorun çıkarmıyorlar bunu anlatmaya çalışıyorum birkaç kez alışveriş yapma hatasında bulunduğumda deneyimlemiştim

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Who Laughs
bu hala 32k mı almayı düşünen kaçırmasın derim 4070s için bütün stokları bitirdiler soğutma konusunda kendini ispatlamış bir model

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ümit Öztürk
3k üstüne 4080 supere denk 7900 xtx var alınmaz

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut
Gaming Gen TR'nin asıl adı Beta Plus zaten diye biliyorum. Kaç defa kendilerinden ürün aldım hatta sayelerinde Phantom Spirit RGB bir ara 1200 gibi bir fiyata inmişti. O fiyata yakaladığım için baya şanslı hissetmiştim.

İkisi de aynı dükkan aslında. Faturalar hep bana Beta Plus adında geldi.

Top Bottom