Neler Yeni

Galax RTX 4080S muadili ve garanti ile ilgili soru

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yahya Aksu
Gaming gen dime hocam
Evet hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

3080Ti Yerine bana 4070S önerdiler baya bi telefon görüşmesi bağırış çağırışla 4070Ti Super verdiler. 4080 S' in de muadili 5080 altını kesinlikle kabul etmezdim.
Hocam kabul etmezsem para iadesiymiş ve ben bu kartı 50kya almıştım şuan hiç bir şey alamam

Endeks Bilişim bana 3080Ti yerine 4070S önerdiler, kabul etmedim baya bi telefon görüşmesi bağırış çağırışla 4070Ti Super verdiler. 4080 S' in de muadili 5080 altını kesinlikle kabul etmezdim.
Hocam ne kdr süreye önerdiler

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
5080 verirlerse inanilmaz olur 5070 ti sahsi olarak kabul ederdim

Hocam saf güçte 4080s iyi ondan biraz emin olamadım

Sadece şöyle bir sorun yaşadım kendi aralarında iletişimsizlik var normalde değişim yaptık gönderim sağlıcağız dediler şuan 1 haftadır muadil ürün önericrğiz diyorlar
Hocam saf güçmü kaldı artık mfs olan oyunlarda tokatlayacak birde eger elinizdeki 4080 s eskiyse 2. El piyasası düştü kartın 5070 ti alıp onu direkt satıp ele daha fazla nakit alabilirsiniz

Evet hocam

Hocam kabul etmezsem para iadesiymiş ve ben bu kartı 50kya almıştım şuan hiç bir şey alamam

Hocam ne kdr süreye önerdiler
Stoklara bakip onerirler max 2 3 gun surer benimki 1 gunde bakmislardi

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yahya Aksu
Hocam saf güçmü kaldı artık mfs olan oyunlarda tokatlayacak birde eger elinizdeki 4080 s eskiyse 2. El piyasası düştü kartın 5070 ti alıp onu direkt satıp ele daha fazla nakit alabilirsiniz

Hocam render alıyorum valo cs fln oynuyorum yani mfg ile işim yok

Hocam bana dedilerki galaxla götüşeceğiz 1 haftadır bekliyorum

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Hocam render alıyorum valo cs fln oynuyorum yani mfg ile işim yok

Hocam bana dedilerki galaxla götüşeceğiz 1 haftadır bekliyorum
Vaybe hocam 1 hafta gereksiz fazlaymis ben gencerden almistim bana destek ekibi bu tekliflerin maksimum 3 gunde olacagini söylemişlerdi sizin şanssızlığınız sanirim

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,429
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bana da para iadesi olur dediler. Kesinlikle kabul etmediğmi söyledim, üst modelini talep ettim tabi ilk konuşmalar bu şekilde kibarca oldu ama bundan sonraki konuşmalar hakaret ve küfür içermeden biraz (opsiyonel) yüksek sesle oldu sonuçta 4070 Ti S önerdiler, biraz hakkını savunmak lazım İncehesap'ı da icraya vericem mesela :)

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yahya Aksu
Vaybe hocam 1 hafta gereksiz fazlaymis ben gencerden almistim bana destek ekibi bu tekliflerin maksimum 3 gunde olacagini söylemişlerdi sizin şanssızlığınız sanirim
Bide ilk gün arayıp birebir değişim yapıp kargoya vericeğini söylediler ve sonra stok yok diye öneri yapıcağız dediler

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,429
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yahya Aksu
Bana da para iadesi olur dediler. Kesinlikle kabul etmediğmi söyledim, üst modelini talep ettim tabi ilk konuşmalar bu şekilde kibarca oldu ama bundan sonraki konuşmalar hakaret ve küfür içermeden biraz (opsiyonel) yüksek sesle oldu sonuçta 4070 Ti S önerdiler, biraz hakkını savunmak lazım İncehesap'ı da icraya vericem mesela :)
Neden hocam

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,429
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
THH kazandım uygulamıyor adiler bende icraya vericem 1 THH daha açtım onu bekliyorum onun sonucunda yine uymazlarsa bu sefer icraya vericem gerekirse avukat tutarım cebimden para harcarım ama bunlara karşı kazanırım. Kendilerini bi :poop: sanıyorlar, kanundan üstün görüyorlar.

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yahya Aksu
THH kazandım uygulamıyor adiler bende icraya vericem 1 THH daha açtım onu bekliyorum onun sonucunda yine uymazlarsa bu sefer icraya vericem gerekirse avukat tutarım cebimden para harcarım ama bunlara karşı kazanırım. Kendilerini bi :poop: sanıyorlar, kanundan üstün görüyorlar.
Haklısınız

Hocam stoklarında 5080 galax modelide vardı şuanda bitti yani ne önerecekler merak ediyorum size aynı marka mı önerdiler

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,429
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Haklısınız

Hocam stoklarında 5080 galax modelide vardı şuanda bitti yani ne önerecekler merak ediyorum size aynı marka mı önerdiler
5000 serisi stok zor bulunuyor mecbur marka ile görüşmeleri gerekiyor olabilir bende zaten stok vardı onu önerdiler. Gigabyte Aoero White. Bu arada ben bunu da istemedim ve para iadesi kestirdim :D

heloguys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yahya Aksu
5000 serisi stok zor bulunuyor mecbur marka ile görüşmeleri gerekiyor olabilir bende zaten stok vardı onu önerdiler. Gigabyte Aoero White. Bu arada ben bunu da istemedim ve para iadesi kestirdim :D
Ben para iadesi alırsam kartsız kalıcağım gibi

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,429
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,447
Üyeler
169,569
Son üye
antepli272727
Top Bottom