Ortalamaya göre çok iyi duruyor. https://www.geeks3d.com/20250113/furmark-2-benchmark-charts-for-p1080-scores/Alıntıyı görüntüle
1080p de test ettim sonuçlar iyi mi funmarkı kullanmayı tam bilmiyorum doğru test etmişimdir umarım
sitedeki sonuçtan daha iyi almışımLink rica edebilir miyim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne yalan söyleyim, furmark'ın sitesine girmeye üşendim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ortalamaya göre çok iyi duruyor. https://www.geeks3d.com/20250113/furmark-2-benchmark-charts-for-p1080-scores/
0dB teknolojisi var sanırsam boştaki dereceler de güzel furmark benchmark 71 çıkmış şimdi baktım 5dk lık test yaklaşık 75e falan çıkar. yaz olmasına rağmen sıcaklıklar güzel oyunlarda 65 üstü görmezsiniz büyük ihtimal fan sesi ve coil whine durumu nasılşuan boşta 38-39 derecelerde. Furmarkta 71 dereceye kadar çıkmıştı. Oyun testini yapıcam birazdn
kasa fan ayarlarını tam ayarlayamadım biraz sesli. Başta sadece işlemciyle kullandım kasayı çok ses vardı. Ekran kartı takınca ses azaldı. Ekran kartından herhangi bir ses yok iyi çalışıyor0dB teknolojisi var sanırsam boştaki dereceler de güzel furmark benchmark 71 çıkmış şimdi baktım 5dk lık test yaklaşık 75e falan çıkar. yaz olmasına rağmen sıcaklıklar güzel oyunlarda 65 üstü görmezsiniz büyük ihtimal fan sesi ve coil whine durumu nasıl
iyi hocam hayırlı olsun. dediğim gibi undervolt+oc yapabilirsiniz daha az sıcaklıkla daha iyi performans alırsınız ama stock hali de gayet iyi siz bilirsinizkasa fan ayarlarını tam ayarlayamadım biraz sesli. Başta sadece işlemciyle kullandım kasayı çok ses vardı. Ekran kartı takınca ses azaldı. Ekran kartından herhangi bir ses yok iyi çalışıyor
Nası yapabiliriz gainward var bende 75 77 derecelerde dursunmu yapayımmı ayar %60 da fan performansıiyi hocam hayırlı olsun. dediğim gibi undervolt+oc yapabilirsiniz daha az sıcaklıkla daha iyi performans alırsınız ama stock hali de gayet iyi siz bilirsiniz
en basit power limiti biraz azaltıp core+memory clock artırabilirsiniz ya da detaylı yapmak istiyorsanız grafikten ayarlayabilirsinizNası yapabiliris
Sıcaklıklar üstte gereklimidiren basit power limiti biraz azaltıp core+memory clock artırabilirsiniz ya da detaylı yapmak istiyorsanız grafikten ayarlayabilirsiniz
.Nası yapabiliriz gainward var bende 75 77 derecelerde dursunmu yapayımmı ayar %60 da fan performansı