Saol inşallah deneyen biri çıkarİyi olduğunu duydum bazılarında da çok ısındığını
2060 Super alıp galax almak mantıksız olur hocam. MSI Asus Gigabyte gibi markalardan şaşmayın Galax kartlar çok ısınıyor ve ben şahsen işini iyi yaptığını düşünmüyorum. Ucuz etin yahnisi yenmez.Bu kartı gördüm ilk defa duyuyorum bu kartı sizin bir fikriniz varmı
Teşekkürler derdime derman oldun boş yere abimin parası gitmicek2060 Super alıp galax almak mantıksız olur hocam. MSI Asus Gigabyte gibi markalardan şaşmayın Galax kartlar çok ısınıyor ve ben şahsen işini iyi yaptığını düşünmüyorum. Ucuz etin yahnisi yenmez.
Bi şey daha sorcam msi almayı düşünüyorum hangi Modelini onerirsin iyi soğutma performansı da guzel olsun2060 Super alıp galax almak mantıksız olur hocam. MSI Asus Gigabyte gibi markalardan şaşmayın Galax kartlar çok ısınıyor ve ben şahsen işini iyi yaptığını düşünmüyorum. Ucuz etin yahnisi yenmez.
Gayet kaliteli bir marka asyanın en f/p kartlarından biri soğutması da başarılı.Bu kartı gördüm ilk defa duyuyorum bu kartı sizin bir fikriniz varmı