buds 3'te de fiyat iyi şu anda
buds2 pro'da da en uygun amazonda
ben buds fe'yi aldım beklemeyeceğim daha
Son düzenleme:
geçenlerde 1000 liraydı buds fe, acele etmeseydin keşke
buds 3'te de fiyat şu anda
buds2 pro'da da en uygun amazonda
ben buds fe'yi aldım beklemeyeceğim daha
geçenlerde 1000 liraydı buds fe, acele etmeseydin keşke
10 gündür falan takip ediyorum en uygun 1500 lira daha uygun gelirse iade ederim açmam kutuyuBuds fe 'yi 900tlye 1 ay önce aldim
memnun musunuz mikrofonu nasıl müzik performansıBuds fe 'yi 900tlye 1 ay önce aldim
Anc başarılı Bursa-Antayla git gel yaptim otobüsün sesini bilen bilir neredeyse sıfır sessizlikle yolculuk yaptım10 gündür falan takip ediyorum en uygun 1500 lira daha uygun gelirse iade ederim açmam kutuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
memnun musunuz mikrofonu nasıl müzik performansı
mikrofonu denemedim ama genel olarak sesleri iyi, hatta uçakta çekilmiş bir videoyu açınca uçakta gibi hissediyorsun10 gündür falan takip ediyorum en uygun 1500 lira daha uygun gelirse iade ederim açmam kutuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
memnun musunuz mikrofonu nasıl müzik performansı
Yani buds2 pro ya da bunu alacaktım mikrofon aradaki fiyat farkına değmez diye düşündüm ama kötüyse onu alayım1 senedir kullanıyorum mic olarak çok şey beklemeyin ama anlaşılır götürür sesini üzmez ses kalitesi güzel kulaktan düşme ağrıtma yaşamadım ANC 10 numara 5 yıldız
arasındaki fiyat farkı değer mi değmez mi onu bilemem ama buds 2 pro ile buds fe nin arasında bariz bir kalite farkı bulunuyorYani buds2 pro ya da bunu alacaktım mikrofon aradaki fiyat farkına değmez diye düşündüm ama kötüyse onu alayım