Anakart gitmiş olabilir telefoncuya götür,eskiden redmide benzer sorun yaşıyordum telefon çalışıyordu ama ekran gelmiyordu gittim sordum anakartı yanmıştı telefoncu öyle söyledi en azındangalaxy j6 var bende telefon kitlendi eski diye herhalde hiç bir şey yapamıyorum ekranda kapandı ama telefon çalışıyor acil cevap bekliyorum
kanka şimdi oldu sapasağlam çalışıyordu iki uygulama birden açtım takıldıAnakart gitmiş olabilir telefoncuya götür,eskiden redmide benzer sorun yaşıyordum telefon çalışıyordu ama ekran gelmiyordu gittim sordum anakartı yanmıştı telefoncu öyle söyledi en azından
Telefoncuya götür böyle devam ediyorsa zarar görmüş olma ihtimali var anakartınkanka şimdi oldu sapasağlam çalışıyordu iki uygulama birden açtım takıldı
Telefonun eski birde tahminimce normal böyle şeyler olmasıTelefoncuya götür böyle devam ediyorsa zarar görmüş olma ihtimali var anakartın
ekranda karardı telefon hiç tepki vermiyor neyse iyi akşamlarTelefoncuya götür böyle devam ediyorsa zarar görmüş olma ihtimali var anakartın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonun eski birde tahminimce normal böyle şeyler olması
Dediğim gibi muhtemelen anakartta sorun var ,iyi akşamlarekranda karardı telefon hiç tepki vermiyor neyse iyi akşamlar