- Bütçe
- 22000
S23FE 128GB kullanıyorum, üni öğrencisiysen indirim devam ediyor mu bakabilirsin, 19.670tl ye almıştım. Gereksiz yere 2. ele yönelme. S23FE de biraz ısınma sorunu var, çok değil öyle s20fe gibi değil ama daha serin çalışabilirdi, çalışmalıydı, aynı zamanda batarya performansı da iyileşmeli. Bunları yazılım güncellemeleriyle düzeltebilirler diye tahmin ediyorum. Birkaç aya göreceğiz. Ben bu bütçede kamerası rakipsiz olduğu için aldım, kamerası amiral gemisi seviyesinde olmasa da yakın, kıyaslanabilir. Diğer açılardan eksikleri mevcut. Her şeyiyle iyi olsun dersen bence değil, umuyorum ilerde düzeltilir. Diğer telefon hakkında bilgim yok ancak s23fe ile ilgili merak ettiğin bir şey varsa yardımcı olabilirim.Herşeyiyle yeterli olan beni 4-5 yıl götürebilecek 22k bandında bir telefon arıyorum. S23 FE 256GB alırsam 2.el alacağım 22k civarına, GT 2 Pro alırsam sıfır alacağım. Önceliklerime göre GT 2 Pro çok cazip geliyor Ekran, batarya ve işlemci konusunda. Artı olarak taksitli alma imkanım da var. İlla marka olacak diye bir düşüncem yok. Poco, Realme falan farketmez. Uzun ömürlü ve güçlü olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
Honor 90 ve poco f5 arasında hangisi daha iyi? Kamera falan.Poco F5, 13T'de seçenekler arasında olabilir. Bu cihazların hepsi 4 yıl götürür. S23 Fe ile GT 2 Pro arasından ben GT 2 Pro alırdım. A54 tasarımlı S23 Fe tercihim olmaz.
Poco F5 düşünüyorum ama GT2 de ki gibi QHD+ bir ekran arıyorum. Bu bütçede gördüğüm bir tek bu var.Poco F5, 13T'de seçenekler arasında olabilir. Bu cihazların hepsi 4 yıl götürür. S23 Fe ile GT 2 Pro arasından ben GT 2 Pro alırdım. A54 tasarımlı S23 Fe tercihim olmaz.
Kameradan oldukça memnunum, özellikle önceki telefonumdan sonra (Poco X3 Pro) çok beğeniyorum. Zaten cihazın öne çıkan özelliği kamerası ki bence iyi bir kamera ve fiyatında rakibi yok. Gece fazla kullanmadım ancak tabii ki ışıklı ortam kadar iyi değil, yine de bence başarılı.@Ricciardo kardeşim telefonun kamerasından memnun musun gece çekimi nasıl