Neler Yeni

Galaxy S23 FE VS Realme Gt 2 Pro

Pancar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Kaya
Bütçe
22000

Herşeyiyle yeterli olan beni 4-5 yıl götürebilecek 22k bandında bir telefon arıyorum. S23 FE 256GB alırsam 2.el alacağım 22k civarına, GT 2 Pro alırsam sıfır alacağım. Önceliklerime göre GT 2 Pro çok cazip geliyor Ekran, batarya ve işlemci konusunda. Artı olarak taksitli alma imkanım da var. İlla marka olacak diye bir düşüncem yok. Poco, Realme falan farketmez. Uzun ömürlü ve güçlü olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum.​

şahin doğan

80+ Platinum
Poco F5, 13T'de seçenekler arasında olabilir. Bu cihazların hepsi 4 yıl götürür. S23 Fe ile GT 2 Pro arasından ben GT 2 Pro alırdım. A54 tasarımlı S23 Fe tercihim olmaz.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet

Herşeyiyle yeterli olan beni 4-5 yıl götürebilecek 22k bandında bir telefon arıyorum. S23 FE 256GB alırsam 2.el alacağım 22k civarına, GT 2 Pro alırsam sıfır alacağım. Önceliklerime göre GT 2 Pro çok cazip geliyor Ekran, batarya ve işlemci konusunda. Artı olarak taksitli alma imkanım da var. İlla marka olacak diye bir düşüncem yok. Poco, Realme falan farketmez. Uzun ömürlü ve güçlü olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum.​

S23FE 128GB kullanıyorum, üni öğrencisiysen indirim devam ediyor mu bakabilirsin, 19.670tl ye almıştım. Gereksiz yere 2. ele yönelme. S23FE de biraz ısınma sorunu var, çok değil öyle s20fe gibi değil ama daha serin çalışabilirdi, çalışmalıydı, aynı zamanda batarya performansı da iyileşmeli. Bunları yazılım güncellemeleriyle düzeltebilirler diye tahmin ediyorum. Birkaç aya göreceğiz. Ben bu bütçede kamerası rakipsiz olduğu için aldım, kamerası amiral gemisi seviyesinde olmasa da yakın, kıyaslanabilir. Diğer açılardan eksikleri mevcut. Her şeyiyle iyi olsun dersen bence değil, umuyorum ilerde düzeltilir. Diğer telefon hakkında bilgim yok ancak s23fe ile ilgili merak ettiğin bir şey varsa yardımcı olabilirim.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Poco F5, 13T'de seçenekler arasında olabilir. Bu cihazların hepsi 4 yıl götürür. S23 Fe ile GT 2 Pro arasından ben GT 2 Pro alırdım. A54 tasarımlı S23 Fe tercihim olmaz.
Honor 90 ve poco f5 arasında hangisi daha iyi? Kamera falan.

Pancar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco F5 düşünüyorum ama GT2 de ki gibi QHD+ bir ekran arıyorum. Bu bütçede gördüğüm bir tek bu var.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
Önceden başka bir konuya yazdığım mesaj. Üşendiğimden kopyaladım😀

Gt2 pro kullanıyorum ve çok memnunum. Isınma ağır oyunlarda yapar ancak benim için çok da rahatsız edici değil, oyun pek oynamam. Arayüzü çok temiz ve fazlasıyla akıcı. Ekran parlaklığı gayet iyi, kısma vs yapmıyor ısınsa da. Pil açısından hiçbir sorunu yok ortalama 7-8 saat ekran süresi alabiliyorum. Zaten 65w olduğu için 6 saat de alsa problem olmazdı, takıp tuvalete gir çık yaparsan %30 rahat dolduruyor zaten. Kamerası normal bir kullanıcı için fazlasıyla tatmin edici. Boyutuna göre incelik ve ağırlığını çok beğendim. Gerçi 13k ya kulaklık hediyesiyle almış olmam biraz etkilemiş olabilir😅

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
@Ricciardo kardeşim telefonun kamerasından memnun musun gece çekimi nasıl
Kameradan oldukça memnunum, özellikle önceki telefonumdan sonra (Poco X3 Pro) çok beğeniyorum. Zaten cihazın öne çıkan özelliği kamerası ki bence iyi bir kamera ve fiyatında rakibi yok. Gece fazla kullanmadım ancak tabii ki ışıklı ortam kadar iyi değil, yine de bence başarılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,455
Üyeler
163,658
Son üye
brokoprotein
Top Bottom