Neler Yeni

Galaxy S9 vs iPhone 7

muskA

80+ Silver
2.el almayı düşünüyorum,siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?
Özelliklerini karşılaştırdığımda S9 çok daha dolu bir telefon.
Fakat iPhone kalitesi de bir başka.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,394
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kalite den kastın ne aralarında dağlar kadar teknoloji farkı var bu kalite farkı değil mi zaten? Ne kalitesinden bahsediyorsun 2016 üretim İp 7'den. Saçma bir karşılaştırma. Biz bunları anlattık.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben olsam S9+ alır android 10 ile keyfime bakarım taş gibi telefon ama sorunsuz bulmak zor. İphone 7 yerine kesinlikle alınır. Aynı şey düz S9 içinde geçerli.

muskA

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalite den kastın ne aralarında dağlar kadar teknoloji farkı var bu kalite farkı değil mi zaten? Ne kalitesinden bahsediyorsun 2016 üretim İp 7'den. Saçma bir karşılaştırma. Biz bunları anlattık.
7'nin akıcılığı S9'dan çok daha iyi,ama dediğim gibi kağıt üzerinde S9 daha iyi.

ThE LoSt

80+ Gold
Kaliteden kastınız nedir malzeme kalitesi mi 2 cihazda aluminyum cam üzerine inşa edilmiş ürünler siz öncelikle ios anroid olarak bir seçim yapın sonrasında bir karar vermeniz daha doğru olur.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,394
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
7'nin akıcılığı S9'dan çok daha iyi,ama dediğim gibi kağıt üzerinde S9 daha iyi.
Ben kendim hem S10e hem de iPhone 7 kullanmış biri olarak söylüyorum iOS 14'ten sonra yüklenmiş iPhone 7/7+ kullanılmaz. Saçma sapan uygulama durması, yetmeyen batarya, yenilense bile 4 saatten fazla götürmüyor, artık günlük kullanıma bulutlu havada yetemeyen ön kamera özellikle de hafıza bence karşılaştımak bile S9'a ağır küfür.

(Evo)lution

80+ Bronze
Kesinlikle Galaxy S9 hertürlü çok daha iyi bir cihaz. Galaxy S9 un rakibi iPhone 7 değil iPhone 8 olabilir. Galaxy S9 almanızı tavsiye ederim.

Top Bottom