7'nin akıcılığı S9'dan çok daha iyi,ama dediğim gibi kağıt üzerinde S9 daha iyi.Kalite den kastın ne aralarında dağlar kadar teknoloji farkı var bu kalite farkı değil mi zaten? Ne kalitesinden bahsediyorsun 2016 üretim İp 7'den. Saçma bir karşılaştırma. Biz bunları anlattık.
Kaliteden kastınız nedir malzeme kalitesi mi 2 cihazda aluminyum cam üzerine inşa edilmiş ürünler siz öncelikle ios anroid olarak bir seçim yapın sonrasında bir karar vermeniz daha doğru olur.2.el almayı düşünüyorum,siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?
Özelliklerini karşılaştırdığımda S9 çok daha dolu bir telefon.
Fakat iPhone kalitesi de bir başka.
Saygı duymak lazım.7'nin akıcılığı S9'dan çok daha iyi,ama dediğim gibi kağıt üzerinde S9 daha iyi.
Iphone 8 den aşağısı alınmamalı benceBen olsam S9+ alır android 10 ile keyfime bakarım taş gibi telefon ama sorunsuz bulmak zor. İphone 7 yerine kesinlikle alınır. Aynı şey düz S9 içinde geçerli.
8 plus. 8 Plus ta alınmamalı da hadi neyse.Iphone 8 den aşağısı alınmamalı bence
Hocam keşke X biraz daha güncel olsa8 plus. 8 Plus ta alınmamalı da hadi neyse.
Ben kendim hem S10e hem de iPhone 7 kullanmış biri olarak söylüyorum iOS 14'ten sonra yüklenmiş iPhone 7/7+ kullanılmaz. Saçma sapan uygulama durması, yetmeyen batarya, yenilense bile 4 saatten fazla götürmüyor, artık günlük kullanıma bulutlu havada yetemeyen ön kamera özellikle de hafıza bence karşılaştımak bile S9'a ağır küfür.7'nin akıcılığı S9'dan çok daha iyi,ama dediğim gibi kağıt üzerinde S9 daha iyi.
Hocam s9 a2.el almayı düşünüyorum,siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?
Kesinlikle Galaxy S9 hertürlü çok daha iyi bir cihaz. Galaxy S9 un rakibi iPhone 7 değil iPhone 8 olabilir. Galaxy S9 almanızı tavsiye ederim.2.el almayı düşünüyorum,siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?