Neler Yeni

Galaxy Tab S10 Ultra alınır mı?.

mehmet38_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet Kılıç
Ben s9fe kullanıyorum pdf çözmek için samsungun kalemi çok güzel ilk odağınız ders ise tablet daha mantıklı diye düşünüyorum ama ekran boyutu büyüdükçe verimsizleşiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşimin ilk önceliği oyundu kasa dizdi bi tanede grafik tablet aldı hem oyun oynuyo hemde arada soru çözüyo

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emre
S10 plusım var illa samsung alcaksan s9 serisi daha mantıklı aralarında nerdeyse fark yok

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kağan
O da ihtiyacına bağlı ben ilkye almadım sonra heves edip aldım. Ama inan kullanmıyorum. Çok yazı yazan biriyseniz lazım olabilir evet. Ama onun dışında gerek yok bence. Çok lazımsada zaten kablsozu vs alabilirsiniz. Orjinal klavyesi her surumda pek ergonomik olmuyor. Ama klavyeyi çıkarıp arka koruması her zman durduğu için pişman değilim. Kenarları korumuyor ama yinede güzel bence. Diyeceğim o ki fiyata bağlı şuan kaç para bilmiyorum ama hrp pahalıydı 3-4 lira edicek bişey değil

Plus kullanıyorum ama bu hiç gözüme takılmadı. Zaten elde tutarken kılıf vs yok ise özellikle eller sürekli istemeden ekrana dokunuyor. Çünkü tutacak pay bile yok sayılır. Ultrada bu sıkıntı daha çok olur bi yere dayamadan kullanımı çok zor bende düşünmüştüm ama cidden gerek yok. Plus en ergonomik bence. 11 inc te kullandım o da küçük gibi 12 inc candır
eyvallah tesekkur ederim.

S10 plusım var illa samsung alcaksan s9 serisi daha mantıklı aralarında nerdeyse fark yok
s9 ultra daha pahalı s10 ultradan diğerlerini bilmiyorumda.

ghnn

80+ Bronze
kalemini kullanmayacaksan tablet alma bence. kalem kullanacaksan al oldukça iyi

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kağan
kalemini kullanmayacaksan tablet alma bence. kalem kullanacaksan al oldukça iyi
Kalem cok kullanmam herhalde bu fiyata laptop aliyim desem ips dusuk ppi kotu ekran yani.bide zaten donanimida kotu oluyo render almaz oyun oynatmaz baska secenegim yok gibi hissediyorumda bakalim.

Top Bottom