HAYABUSA23
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Ne zaman çıkacak
Mediatek o kadar kötü mü?Yine Mediatekle çıkarırlarsa Samsung daha da toplayamaz kendini tablet pazarında. (dimensity 9500 diyorlar) Ayın sonuna doğru çıkar muhtemelen
XDA ya git s11 ultra geliştirmelerine bak bir şey yok s9 ultraya bak ubuntu var custom rom var uğraşırlarsa windows bile yapılabilir bu arada dediklerim uğraşmayı seven uzun ömürlü cihaz kullanmak isteyenler için samsungun verdiğiyle yetinecekseniz fark etmezMediatek o kadar kötü mü?
Custum rom konusunda haklısın mediatek işlemcilere çok custum rom yapılmıyorXDA ya git s11 ultra geliştirmelerine bak bir şey yok s9 ultraya bak ubuntu var custom rom var uğraşırlarsa windows bile yapılabilir bu arada dediklerim uğraşmayı seven uzun ömürlü cihaz kullanmak isteyenler için samsungun verdiğiyle yetinecekseniz fark etmez
ne önerirsin ozmXDA ya git s11 ultra geliştirmelerine bak bir şey yok s9 ultraya bak ubuntu var custom rom var uğraşırlarsa windows bile yapılabilir bu arada dediklerim uğraşmayı seven uzun ömürlü cihaz kullanmak isteyenler için samsungun verdiğiyle yetinecekseniz fark etmez
İkinci ele sıcak bakıyorsan yaşadığın yerde varsa uygun fiyatlı s9 serisi bir tablet güzel olurne önerirsin ozm
Custom rom falan kullanmadığım için sorun yok benim için. Onun dışında çok fark yok snapdragon ileXDA ya git s11 ultra geliştirmelerine bak bir şey yok s9 ultraya bak ubuntu var custom rom var uğraşırlarsa windows bile yapılabilir bu arada dediklerim uğraşmayı seven uzun ömürlü cihaz kullanmak isteyenler için samsungun verdiğiyle yetinecekseniz fark etmez
sıfır düşünüyorum en fazla 60k ya ne önerirsinİkinci ele sıcak bakıyorsan yaşadığın yerde varsa uygun fiyatlı s9 serisi bir tablet güzel olur
Apple İpad Air M4 Derim Ben 60 K Yada Gerek Yok 256 gb ı 46-47 bine satılıyor şuan 512 gb ise 59-60 bin tl civarısıfır düşünüyorum en fazla 60k ya ne önerirsin
veya uygun olsun diyorsan xiaomi pad 7 pro var 25-26 bin tl civarına ve şuan sanırım xiaominin kendi sitesinde 25,999 tlApple İpad Air M4 Al Geç Derim Ben 60 K Yada Gerek Yok 256 gb ı 46-47 bine satılıyor şuan 512 gb ise 59-60 bin tl civarı
OOO baştan söylesene bütçeyi arkadaşın dediği gibi bir ipad kap geç kafan rahat olsunsıfır düşünüyorum en fazla 60k ya ne önerirsin
ipad sevmimOOO baştan söylesene bütçeyi arkadaşın dediği gibi bir ipad kap geç kafan rahat olsun