sd kart varsa onu da dahil etmiş olabilir belgeler hâlâ gözüküyorsa
Dosyaları kontrol et.
Bunların hepsini flasha nasıl aktaririm? Formatlayip tkerar tekrar uygulamalara giriş yapmak istemiyorum.Kanka tek tek uğraşacağına temiz bi format at olsun bitsin
Kanka onun çözümü yok diye biliyorum çünkü formattan sonra e posta girip cloudtan girersin diğer türlü tek tek girmen lazımBunların hepsini flasha nasıl aktaririm? Formatlayip tkerar tekrar uygulamalara giriş yapmak istemiyorum.
Zıp dosyasına çevirme felan yok nuyduKanka onun çözümü yok diye biliyorum çünkü formattan sonra e posta girip cloudtan girersin diğer türlü tek tek girmen lazım
2 olarak telefonla pcyi bağla hepsini pcye aktar sonra ordan alırsın
Kanka onu bilmiyorum:/Zıp dosyasına çevirme felan yok nuydu
fotoğrafların silinmediğine emin misiniz?Çöp kutusu veya önizlemeler olabilir . Önemli bir şeyim yok diyorsanız direk temizleyin gitsin . Fotoğraflar silinmiyor bu arada bilginize
büyük ihtimalle geri dönüşüm klasöründen dolayı.
oralar temiz arkadaşlar. geri dönüşüm çöp kutusu vs boş. tüm verileri temizle dersem ne olur? (gizli albüm de var onu atladım)büyük ihtimalle geri dönüşüm klasöründen dolayı.
gizli albümden dolayıda olabilir, sonuçta o galeri uygulaması bir veri tutuyororalar temiz arkadaşlar. geri dönüşüm çöp kutusu vs boş. tüm verileri temizle dersem ne olur? (gizli albüm de var onu atladım)