Neler Yeni

Galiba kedimin ayaği kırıldı yardım!!!

Ellsy

80+ Bronze
Çoklu Konu, Spam
Kedimin galiba ayağı kırıldı ama üstüne basıyor yani temkinli basıyor acaba incinmiş olabilir mi ya

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
kardeş veterinere götürsene. Benim kedinin kalçasında çıkık var, yüksekten atlayınca basamıyor üstüne. Burası ne veteriner, ne de doktor yuvası. Burada kediye bile söverler, en iyisi hızlıca veterinere götür.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Kemikler kaynamadan veterinere götür.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
tümen dağ

Ellsy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ellsy

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Dostum param olmadığı için buraya sordum ki haklı çıktılar sadece incinmiş orda yürüdü evde hareket etmeyen kedi orda kosturdu

Evet normalde bakıyorum düzenli veterinere götürüyorum şuna durumum sıkışık olduğu için sorma gereği duydum
Amacım o klasik aileler gibi ''bakamazsın çok ama çok zor iş'' demek değil eğer veteriner işi tamamsa ve sorumluluk alabilecek vaktin varsa abartıldığı kadar sorumluluk gerektiren bir şey değil kedi bakmak. Amacım bir ilgi için bir canlının kötü yaşamaması. Sağlıkla büyür umarım(y)

Ellsy

80+ Bronze
Amacım o klasik aileler gibi ''bakamazsın çok ama çok zor iş'' demek değil eğer veteriner işi tamamsa ve sorumluluk alabilecek vaktin varsa abartıldığı kadar sorumluluk gerektiren bir şey değil kedi bakmak. Amacım bir ilgi için bir canlının kötü yaşamaması. Sağlıkla büyür umarım(y)
Umarım daha küçük zaten 3.5 aylık

Top Bottom