Veterinere götür belki röntgen çeker belki dokunarak anlarKedimin galiba ayağı kırıldı ama üstüne basıyor yani temkinli basıyor acaba incinmiş olabilir mi ya
veterinere götür sonrada güzel birine sahiplendir sen en iyisiayağı kırıldı ama
Bakabilecek misinE ama ben sahiplendim onu
İlk çözüm olarak veteriner yerine bunu seçmiş. Öok umutlu değilim açıkçası.Bakabilecek misin
Dostum param olmadığı için buraya sordum ki haklı çıktılar sadece incinmiş orda yürüdü evde hareket etmeyen kedi orda kosturduİlk çözüm olarak veteriner yerine bunu seçmiş. Öok umutlu değilim açıkçası.
Evet normalde bakıyorum düzenli veterinere götürüyorum şuna durumum sıkışık olduğu için sorma gereği duydumBakabilecek misin
Amacım o klasik aileler gibi ''bakamazsın çok ama çok zor iş'' demek değil eğer veteriner işi tamamsa ve sorumluluk alabilecek vaktin varsa abartıldığı kadar sorumluluk gerektiren bir şey değil kedi bakmak. Amacım bir ilgi için bir canlının kötü yaşamaması. Sağlıkla büyür umarımDostum param olmadığı için buraya sordum ki haklı çıktılar sadece incinmiş orda yürüdü evde hareket etmeyen kedi orda kosturdu
Evet normalde bakıyorum düzenli veterinere götürüyorum şuna durumum sıkışık olduğu için sorma gereği duydum
Umarım daha küçük zaten 3.5 aylıkAmacım o klasik aileler gibi ''bakamazsın çok ama çok zor iş'' demek değil eğer veteriner işi tamamsa ve sorumluluk alabilecek vaktin varsa abartıldığı kadar sorumluluk gerektiren bir şey değil kedi bakmak. Amacım bir ilgi için bir canlının kötü yaşamaması. Sağlıkla büyür umarım